Kinderfondsknuffel

What's on mama's mind konijnKen je de Kinderfondsknuffel al? Zacht en schattig. “De Ronald McDonald Kinderfondsknuffel staat symbool voor de knuffels die ouders aan hun zieke kind kunnen geven, omdat zij logeren in een Ronald McDonald Huis en hierdoor binnen enkele minuten aan het bed van hun zieke kind kunnen staan.”

Over Ronald McDonald Huizen
De Ronald McDonald Huizen zorgen ervoor dat kinderen hun ouders dichtbij zich kunnen hebben wanneer zij ziek zijn, want wat wil een kind het liefst? Precies, zijn ouders dichtbij hebben. In de huizen leven de gezinnen net als thuis. Ze koken zelf, doen hun eigen boodschappen en zorgen voor het huishouden.
In Nederland zijn momenteel 15 Ronald McDonald Huizen. Ze staan bij alle academische ziekenhuizen, een aantal streekziekenhuizen met een bovenregionale functie, bij een revalidatiecentrum en een jeugdpsychiatrische instelling. Bij mij in de buurt (Nijmegen) bij het Radboud ziekenhuis bijvoorbeeld.

Over de Kinderfondsknuffel
“De Kinderfondsknuffel is de enige echte knuffel van het Ronald McDonald Kinderfonds. Al bijna 15.000 kinderen kunnen met het lieve, zachte knuffelkonijn knuffelen.”
Ik vind hem erg schattig, met dat neusje en die grote poten. Het is echt zo’n knuffel waarmee je een kleintje over de grond ziet slepen, wanneer hij of zij in zijn pyjamaatje rondloopt.

Wil jij ook helpen?  Koop dan ook de Ronald McDonald Kinderfondsknuffel, zo zorg je ervoor dat zieke kinderen de knuffel van hun ouders niet hoeven te missen. Je kunt hem ook leuk als cadeau geven natuurlijk. Met de aankoop steun je de Ronald McDonald Huizen.

Waar koop je de Kinderfondsknuffel? Hieronder zie je waar je deze kunt verkrijgen. Naast ​bij alle Ronald McDonald Huizen in Nederland namelijk bij:
wehkamp.nl , bol.com of via baby-dump.nl of in een van de Baby Dump-filialen

Instagram: Konijn op reis
Konijn op Reis De Ronald McDonald Kinderfondsknuffel gaat graag overal mee naar toe, dus ook op vakantie. Ik volg Konijn op reis op Instagram, jij ook? #konijnopreis of #kinderfondsknuffel.

Dus gauw een knuffel kopen! Geef een knuffel! Hij kost € 17,99, maar ik zag dat hij bij de Wehkamp nu maar € 15,99 kost!

Foto en informatie: www.kinderfonds.nl/knuffel

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *