Kinderkamer foto’s op aluminium

What's on mama's mind foto op aluminiumOm een beetje sfeer aan te brengen in een kinderkamer heb je tegenwoordig helemaal geen behang of muurverf meer nodig. Het is zo eenvoudig om kinderkamer posters of kinderkamer foto’s te bestellen en op te hangen. Zo kun je ook eenvoudig afbeeldingen afwisselen. Een spijkertje in de muur en de ene keer een mooie poster en de andere keer een mooie foto in een lijst of in een houtenframe.

Speciale foto’s

Het is voor jezelf en voor je zoon of dochter leuk om foto’s van je kind te bekijken. Sommige foto’s mogen een extra prominente plaats krijgen in je woning. Mijn zoontje heeft laatst meegedaan met een fotoshoot. Een van de foto’s vond hij zelf ontzettend leuk, want hij stond er op met een skateboard. Best wel stoer dus.

What's on mama's mind op het bed springenWe besloten de stoere skateboard foto op aluminium te laten afdrukken en op zijn kamertje op te hangen. Wij hebben al eens eerder foto’s op aluminium besteld en vonden het effect zo mooi, dat wij daar nu ook weer voor kozen. De eerder bestelde foto’s hebben we in het zwart-wit gedaan. Deze keer koos ik voor kleur en was ik erg benieuwd hoe dat zou uitpakken.

De achtergrond van de foto is een groenblauw doek. Deze kleur is bijna hetzelfde als de kleur van de gordijnen van mijn zoontjes peuterkamer. Ook komt de kleur terug in zijn behang en robotjes dekbedovertrek. Dus perfect om deze foto in kleur te bestellen.What's on mama's mind foto op aluminium

Foto op Aluminium

We hebben de afdruk gemaakt bij FotoOpAluminium.nl, dit is een zusje van FotoOpGlas.nl. Het bestellen was heel eenvoudig en makkelijk. Je gaat naar de website, kiest je formaat en selecteer je foto. Je kunt ook nog bewerken. Zo heb ik de foto wat verder ingezoomd, aangezien ik zelf ook een stukje op deze foto stond. Mijzelf heb ik er toen afgesneden.

Jij ook?

Wil je ook zo’n gave foto op aluminium? Houd de blog in de gaten, want ik mag ook een foto op aluminium weggeven, formaat 40×30 cm van € 29,95.

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *