Kinderkamer, wat hangt er aan jouw muur?

What's on mama's mind muursticker lievespulletjesWij gaan verhuizen. In september, maar we zijn dus al druk met de voorbereidingen. Daar zitten minder fijne klusjes bij, maar ook hele leuke; zoals het bedenken van de inrichting van twee kinderkamertjes.

Ons huidige kinderkamertje is gedecoreerd met een enorme muursticker van een boom met vogeltjes en uiltjes. Deze vogeltjes zitten daardoor op de rand van het bedje en vliegen boven zijn hoofd. Helaas kan de muursticker niet mee, die blijft niet meer plakken als ik hem er af haal. Maar aan de andere kant is het ook een mooie kans om weer opnieuw de kinderkamerstylist uit te hangen.

What's on mama's mind draakje lievespulletjes.nlEen heel erg leuke bijdrage voor deze nieuwe kamer is net per post gekomen. Een mooi, bijzonder, stoer en grappig schilderij. Het is een digitale tekening gemaakt door Roy Korpel van Lievespulletjes.nl. Dit schilderijtje past perfect bij mijn zoontje. Hij is altijd zo vrolijk, een echte deugniet en avonturier. Hij zou er zo uitzien, als hij op een draakje zou rijden, nou met blonde krullen dan!

 

What's on mama's mind draakje LievespulletjesDeze digitale tekening is een van meerdere die Lievespulletjes op hun site aanbiedt. Je kunt zien dat er veel aandacht aan is besteed. In deze tekening zitten meer dan 30 tekenuren. Heel bijzonder ook is dat het de tweede prijs heeft gewonnen in de Verenigde Staten, bij de maandelijkse digitale tekenwedstrijd; “The Gnomon Workshop” in de VS. Ook hangt hij groots in een kinderdagverblijf in Schiedam en versiert daar boven de kapstok de muur.

Wat ik zeker aanraad om te kijken zijn de YouTube videos van de tekeningen, zoals hieronder. Mijn tweede keus viel op deze tekening van het Meisje met de vuurvliegjes. Heel mooi. Er hoort een heel verhaal bij “Ze zijn verdwaald in het bos en het wordt al donker. Gelukkig leiden deze lieve vuurvliegjes haar de weg naar huis. Een uil kijkt haar streng toe en poes vind de vuurvliegjes maar vreemde lichtjes die voor hem heen en weer dansen. ” Natuurlijk kun je ook zelf je fantasie erbij op los laten, samen met je kleintje.

 

Neem ook eens een kijkje bij de webwinkel. Ze hebben erg leuke spulletjes voor baby- en kinderkamers. Alles wordt zelf ontworpen en geïllustreerd. Ze worden uiteraard ook geïnspireerd door anderen, maar daar geven ze hun eigen draai aan. Bij bijna alle decoraties kun je een naam doorgeven, deze wordt er kosteloos opgezet. Perfect kraamcadeau dus. Er komen continu nieuwe ontwerpen bij, dus houd de site in de gaten.

“Kijk deze blauwe patser eens pronken”. Deze en nog meer mooie digitale tekeningen vind je bij Lievespulletjes. Volg je ze al op Facebook, Twitter en Pinterest?

What's on mama's mind  - lievespulletjes

Opgestuurd artikel klein

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *