Kinderkamerstyling Kidzzz

Ben je zwanger en op zoek naar een ledikantje en zou je het niet reuze fijn vinden als je daar langer dan 2 of 3 jaar mee doet? Of ben je op zoek naar een juniorbedje voor jouw kleintje? Ik heb hier een leuke suggestie. Ik ben erg fan van de mooie webshop Kidzzz.nl. Daar stelde ik wat leuks voor je samen, voor het slaapgedeelte. Ben benieuwd wat je er van vindt.

Allereerst het Sebra kilibed. Dit bed kun je na de babytijd uitschuiven tot een juniorbed. Op deze manier is het bed tot 7 jaar te gebruiken. (Ik zie op de site nu een actie voor een gratis matras t.w.v. € 149 en gratis verzending).  De zijkanten van het bed kunnen er gemakkelijk door jou afgehaald worden, zodat je kleintje als hij er aan toe is, zelf uit bed kan komen.

What's on mama's mind kilibed sebra kidzzz Afmetingen ledikant:
110 cm lengte
80 cm breedte
90 cm hoogte

Afmetingen juniorbed: (uitgeschoven kilibed)
150 cm lengte
80 cm breedte
90 cm hoogte

Wie zou er niet in zo’n prachtig bedje willen slapen. Kijk op de website van Kidzzz welke prachtige andere kleuren er zijn.

Het hoeslaken voor om het matras is er in verschillende kleuren. Ik koos hier voor de witte. Altijd mooi What's on mama's mind kilibed sebra hoeslaken wit kidzzzen strak. Dit hoeslaken kost € 16,95.

Ik vind het wit wel erg mooi als je een leuk roze dekbedovertrek bijvoorbeeld gebruikt. Zie hier ook een lief voorbeeld.

What's on mama's mind done by deer kidzzz

 

Zacht en mooi beddengoed van Done by deer. Hoe vind je dit dekbedovertrek junior?
Afmeting: 100x135cm (tot 60 graden wasbaar en blinde rits als sluiting).

Schattig is dit dekbedje he? Slaapt jouw kleintje al onder een dekbedje of misschien nog in een slaapzak? Zoals in een eerdere blog aangegeven heeft mijn dochtertje een PurFlo slaapzak.

Nachtlampje
Op een kinderkamertje hoort ook een nachtlampje toch? Hoe schattig is dit uiltje. Herinner je hem nog What's on mama's mind nachtlampje Lou Kidzzzvan een tijdje terug, toen mocht ik er een verloten van Kidzzz. Welke kleur kies jij? Hij kost € 39,95.

Ik hoop dat je veel inspiratie hebt kunnen opdoen. Het is zeker de moeite waard om ook eens een kijkje te nemen bij Kidzzz.

 

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

2 gedachten over “Kinderkamerstyling Kidzzz

 • 26 mei 2016 om 07:24
  Permalink

  Wat een leuke spulletjes! Dat lampje vind ik schattig en het dekbedovertrek ook heel leuk. Wij hebben het een mooi juniirbed gekocht voor oudste dochter. Zij heeft maar 1,5 jaar in haar ledikant geslapen (en ca 4 maanden in wiegje). Ledikant gast nu naar jongste dochter. Dus gelukkig gaat het nog even mee ?

  Beantwoorden
  • 26 mei 2016 om 20:06
   Permalink

   O wat goed! Waar hebben jullie het juniorbed gekocht? Voor mijn zoontje zijn we ook van plan niet al te lang meer te wachten.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *