Kinderkamerstyling met een leuk koffertje

Whats on mamas mind kidsboetiekSpeelgoed, kleding en leuke traktaties. Het hoort er allemaal bij als je kleintje jarig is. Ook is het leuk om de baby- / kinderkamer extra leuk te maken natuurlijk. Dus cadeautjes voor de kinderkamerstyling passen ook heel goed bij een eenjarige. Vooral als het voor je zoontje of dochtertje ook nog eens heel leuk is om te krijgen.

Van Kids Boetiek kregen we dit leuke en vrolijke koffertje. Gezien het weer en de tijd van het jaar is een zonnetje wel erg welkom. Kids Boetiek heeft veel meer van deze leuke koffertjes en ook bijbehorende kussentjes.

Het zonnetje staat erg leuk op mijn dochters kamertje. Het is een koffertje ter decoratie en dus niet om mee te spelen. Het zou kapot gaan als je je kleintje er van alles mee laat uitspoken. Dus die van ons siert de kast in haar kamer.

Kinderkamerstyling

Je kunt er natuurlijk van alles in doen. Het is prima geschikt om What's on mama's mind kidsboetiekbijvoorbeeld wat eerste kleertjes in te bewaren. De eerste outfit nadat mijn zoontje en dochtertje geboren waren heb ik van beiden bewaard. In zo’n koffertje past dat natuurlijk uitstekend. Samen met de eerste schoentjes en misschien een mooi eerste knutselwerkje. Veilig bewaard op de kast en dan ook nog eens een mooie versiering van de kamer.

Er zelf mee kunnen spelen
Als je kindje al wat ouder is (ik denk een jaar of drie of misschien net wat ouder) dan is het ook leuk om het koffertje als een soort handtasje te gebruiken. Je kindje maakt het dan niet zo gauw meer kapot, wat hoogstwaarschijnlijk bij een peutertje van een jaar of twee wel gebeurt. Het leuke koffertje zon is te vinden in de webshop van Kids Boetiek en kost € 13,95.

Het is met de handgemaakt en de verf is op waterbasis. Dat is altijd fijn om te weten, want dan is het milieuvriendelijk en niet schadelijk voor je kleintje.

What's on mama's mind kids boetiekHet koffertje zag ik voor het eerste op instagram als Regenboogkoffertje. Een leuk vrolijk decoratiekoffertje in mooie pastel tinten of juiste harde kleuren. De koffertjes geven kleur aan de kinderkamer. Ze kosten € 12,95 en zijn erg leuk als cadeau. Maar ook natuurlijk om een cadeau in te stoppen wanneer je naar een verjaardag of op kraamvisite gaat.

Kids Boetiek
Lees ook eens over Kids Boetiek op hun website. Dat vind ik altijd erg interessant en leuk om te doen. Zo zie je dat Kids Boetiek ooit als Dozen Boetiek is begonnen en dat eigenaresse Lucie al vanaf jongs af aan web(shop)bloed in zich had. De webshop is What's on mama's mind zonkoffertjeflink gegroeid tot een leuke en vrolijke online winkel. Ze combineren bekende merken met onbekende merken. Dat is een uniek concept en spreekt mij zeker aan. Er is veel origineels te vinden.

Ik vind het een erg leuke webshop, maar ook uitgebreid. Je hebt zoveel keuze dat je er altijd wel kunt slagen.

De foto’s van de producten zijn ook erg leuk. Zoals het zonkoffertje met het flamingo schilderijtje erachter. Dat maakt de producten nog aantrekkelijker!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Een gedachte over “Kinderkamerstyling met een leuk koffertje

  • 23 oktober 2016 om 20:03
    Permalink

    Ohhhhhh die zon daar word je toch op slag vrolijk van zeg. ik doe erg graag mee.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *