Kinderkamerstylist door instagram part II

What's on mama's mind cuddly treasuresVorige week maakte ik een blog met leuke instagram accounts om te volgen, ik voelde me net een kinderkamerstylist door alle mooie inspiratie.

Ik vond het erg leuk om een paar van mijn favoriete accounts in the spotlight te zetten. Nog altijd ben ik heerlijk aan het instagrammen, elke dag. Volg je mij al?

Zodoende heb ik er weer een paar voor je geselecteerd om ook te volgen, alles staat in het teken van handgemaakte producten:

@Cuddly_treasures is de eerste aanrader deze week. Heel mooie, super schattige baby- en kindercadeaus met de handgemaakt.
Het account is pas net gestart, houd haar in de gaten! De foto links bovenin is van @acupofstyle.nl. Volgens @cuddly_treasures ook de moeite waard om te volgen, ik ga het account gauw bekijken!

@Born.bohemianWhat's on mama's mind - Instagram born bohemian
Ook weer heel gaaf met de handgemaakt deze spulletjes. Erg leuke, stoere en schattige kleertjes. Volg ze vast op instagram, want binnenkort openen ze hun site: Born Bohemian. Ik zou het wel weten, die laarsjes zijn toch fantastisch?

What's on mama's mind - Instagram Petit Juul

 

 

 

@petit_juul
Petit Juul maakt custom-made textielproducten voor baby’s. Met de aanwezige stoffen kun je zelf je product samen stellen. Alle producten zijn met de handgemaakt en daardoor uniek. Kijk in het fotoboek van Petit Juul op Facebook voor leuke ideeën.

Heb je nog leuke suggesties voor mij om te volgen of vind je dat ik jou ook moet volgen, laat het weten!

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

2 gedachten over “Kinderkamerstylist door instagram part II

 • 29 september 2015 om 12:03
  Permalink

  Buy Day is een leuke pagina!! Deze vrouw haakt in opdracht van alles voor je en het is niet duur! Van dekens, omslagdoeken tot slingers of zelfs corsages voor je bruiloft!

  Ze is te vinden op facebook!

  Beantwoorden
  • 30 september 2015 om 11:21
   Permalink

   Dankjewel Laura, ik ga het opzoeken op facebook!! Leuk

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *