Mijn kind in leuke kleding

Wauw wat is Black Friday in Nederland ineens groot he? Ik herinner mij dit niet van vorig jaar of eerder, maar bijna elke winkel of webshop heeft wel Black Friday gehad afgelopen vrijdag. Daarnaast gaat het vaak gewoon het hele weekend en zelfs maandag door. Ik heb flink geshopt, onder andere nieuwe hockeyschoenen, want die had ik toch nodig. Daarnaast weer leuke kinderkleding hoor.

Black Friday op =  op

Hoeewel mijn ervaring is dat vaak bij sales een heel hoop producten direct uitverkocht zijn. Zo grijp je altijd mis. Ook wordt er wel gespeculeerd dat de originele prijs rond Black Friday ineens hoger ligt, waardoor de korting helemaal niet zo hoog is. Ik zag dat in Engeland het commentaar op Black Friday was, dat het elke maand wel sale was, dus dat ze niet onder de indruk waren van deze specifieke dag en dat ze er zeker niet voor in de rij wilden staan.
Ik ben niet naar winkels geweest, ik ben alleen online gaan shoppen en daar had ik geen enkel probleem. Ik zag mooie kortingen en op producten die ik sowieso al wilde hebben. Dus volgens mij was het voor mij geslaagd.

noppies outfit

Black weekend

Black weekend op = op tot en met 80% sale zag ik bij Jayno.nl, direct omhoog poppen. We hebben eigenlijk niet zoveel nodig, behalve goede broeken en leggings voor allebei. Mijn dochtertje wil nog weleens een legging slijten, doordat er gaten in komen van het vallen of buitenspelen. Gisteren in de dierentuin heb ik er zelfs een direct in de prullenbak geworpen daar, toen ik haar luier verwisselde. Hij was zo kapot gegaan van het spelen in de bush, dat hij weg kon. Die leggings gaan hard. Maar ook de spijkerbroek van mijn zoontje slijten hard. Nu kan je die natuurlijk  opknappen met een lapje, maar soms is het niet meer te redden, dan scheuren de knieen tot de bovenbenen open. Je vraagt je misschien af wat mijn kinderen doen, nou lekker buitenspelen. Vies worden mogen ze van mij en op het kinderdagverblijf kunnen ze er ook wat van.

Benieuwd of jullie ook geslaagd zijn!

 

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

1 reactie op “Mijn kind in leuke kleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *