Kinderkledingbedrukken

Een heel leuk cadeau idee voor kinderen is een T-shirt bedrukken. Je kan zo een heel persoonlijk cadeautje geven, terwijl het heel eenvoudig is om te doen. Onderaan dit bericht vind je een kortingcode van 10% voor deze leuke webshop tshirtpolosbedrukken.nl.

tshirtpolosbedrukken hoodie met unicorn

T-shirt, sweaters en hoodies bedrukken

Bij de webshop tshirtpolosbedrukken heb ik twee hoodies voor mijn kinderen en twee sportshirts mogen maken. Ze zijn ontzettend gaaf geworden. Er is een hoop mogelijk om te bedrukken, zo kun je T-shirts & Polo’s bedrukken of een toffe trui zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit bestaande afbeeldingen, of ook al compleet samengestelde truien met opdruk, of een eigen bestand uploaden. Zo zou je helemaal zelf je eigen kledingstuk kunnen designen.

tshirtpolosbedrukken hoodie bedrukt

Jongenshoodie en t-shirt met opdruk

Deze stoere hoodie in in de kleur navy blauw stelde ik samen met een prent van een walvis. Stoer en lief, de combinatie van kleuren heeft erg mooi uitgepakt. Het navy donkerblauw van de hoodie en de walvis in de kleur turquoise, steken mooi tegen elkaar af.
De bestelde maat van 5 a 6 jaar komt overeen met de maat 116. De kwaliteit is ook erg goed. De hoodie is lekker dik en na het wassen ook nog mooi van kleur.

Sport t-shirt met naam

tshirtpolosbedrukken tshirt

Veel sporters dragen hun naam op de rug van het sportshirt, wij dragen hem in stijl op de buik. In de kleur blauw kwam daar er een t-shirt met naam en opdruk bij. Helemaal gepersonaliseerd voor een stoere kleuter. De afbeelding van een weg met een parkje, auto en huis is uitermate geschikt om met een klein hot wheels autootje over je buik te rijden (aanrader, haha).

tshirtpolosbedrukken hoodie bedrukt

Ook hier, net als de hoodie is het shirt te personaliseren. Je kunt de naam van je kind erop toevoegen in een lettertype en formaat naar keuze (veel mogelijkheden). Je ziet duidelijk of je binnen het drukgebied blijft, waardoor je meteen weet of het wel of niet gaat passen.

Het sportshirt is uitermate geschikt voor de eerste tennis-, hockey- of voetballessen. Of een leuke hardloopwedstrijd!

Een meisjes hoodie en t-shirt met opdruk

Ook voor meisjes, schattig of juist cool, is er genoeg keuze. Wij lieten een zelfde soort setje als hierboven voor meiden samenstellen. Een zwarte hoodie met een eenhoorn en een zwart sportt-shirt met een nijlpaardje en haar naam in het knalroze er boven.

tshirtpolosbedrukken.nl sportshirt bedrukt

Naast dat de kinderen een gepersonaliseerd shirt heel leuk vinden. Alles met je eigen naam erop is als je klein bent natuurlijk ontzettend tof, vinden ze de kleding ook fijn zitten. Ik vind de items ook erg mooi, geen oversized t-shirt of slobber trui. Het zijn prima modellen die mooi op maat vallen.

Korting bij Tshirtspolosbedrukken.nl!

Ook voor volwassenen is er veel moois. Met de kortingscode mamasmind krijgen jullie 10% korting op een bestelling bij Tshirtspolosbedrukken.nl.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
T-shirts en polo's bedrukken
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *