Kinderkledingtrends zomer 2019 bij Kixx online

Kinderkleding shoppen vind ik altijd leuk, want er is zoveel moois te koop. Ik verlekker mij altijd aan de nieuwe collecties en kan nooit wachten om weer de frisse en nieuwe trends in huis te halen, maar daarnaast vind ik shoppen in de sale voor de kinderen ook niet te weerstaan. Toch nog even een leuk jurkjes of stoere short tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Niet voor niets dat bij ons de kledingkasten uitpuilen.

Kixx online is een erg leuke webshop om de nieuwe trends te spotten en mooie outfits te bestellen. Ze hebben veel verschillende merken van Noppies en Quapi tot Iceberg en Shoesme.

Kinderkledingtrends zomer 2019

Zo gedurende het voorjaar ontdek je steeds meer van de trends die succesvol blijken in het seizoen. Nog ruime tijd voordat een seizoen start worden de verwachtingen al uitgesproken en de collecties bekend gemaakt, maar nadat de eerste zonnestralen het land binnen zijn gekomen, heb je wel gezien waar de voorkeuren naar uitgaan. Zo zien we de volgende voorkeuren deze zomer op gebied van kinderkledingtrends:

  • Dierenprints
  • Pasteltinten
  • Tropische bladeren
  • Vogels
  • Retro
  • Felle kleuren / Colour blocking
  • Bohemian / Ibiza

Noppies

Al toen mijn dochtertje nog een baby’tje was, shopte ik graag kleding van Noppies voor haar. Het materiaal is erg fijn en de kwaliteit is top. Daarnaast hebben ze vaak leuke kleurtjes en opdrukken, waar ik van houd. Zoals nu dit jurkje wat je momenteel met 40% korting shopt bij Kixx Online.

Noppies jurkje meisjes

Dit jurkje past erg binnen de kledingtrends die je deze zomer ziet. Kindermode trends van de zomer van 2019 zijn toch wel weer de pasteltinten, maar ook opvallende prints. Prints die enigszins chaotisch op de kleding staan zijn erg populair en veel bladeren, fruit en tropische vogels en exotische dieren. Daarnaast zie je ook vaak de panterprint terug komen of accenten hiervan.

Shoesme kinderschoenen meisjes
Shoesme kinderschoen met panterprint accent op de hak

Quapi

Wie vaak op What’s on mama’s mind komt of mij volgt op Instagram ziet het merk Quapi regelmatig terugkomen. Ik houd heel erg van de kleding van Quapi, omdat het vaak wat uitdagender is. Een bontpanterjas, of een knalkleur gaan ze niet uit de weg. En ik ook niet, want ik ben gek op kleur, maar voor wie de zwart-wit trend blijft volgen en dat als modevoorkeur heeft, kan ook zijn lol op. Zoals met dit jurkje Shai, van Quapi, ook bij Kixx Online.

Quapi jurkje shai kixx online

Zelf doe ik niet mee met de zwart-wit trend, want mijn liefde voor kleur zit diep, haha. Maar dit jurkje vind ik fantastisch, wederom omdat het uitdagend is en ik zal hier wel een roze accent toevoegen. Bij warm weer dan gaat er gewoon een mooie roze haarknip of elastiek in het haar, en wanneer het afkoelt, dan een roze legging of vest of dat in andere knalkleur.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Kixx Online Quapi en Noppies
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *