Kinderoorbellen en kindersieraden

Kinderoorbellen

Oorbelletjes voor kinderen zijn superschattig, ik herinner mijn lieveheersbeestjes kinderoorbellen nog goed. Maar het schieten van oorbelletjes is wel spannend en doet ook wel even pijn. Is de wens om kinderoorbellen te dragen groter dan de angst voor het zetten van de oorbelletjes bij jouw kind? Of is jouw kindje nog terughoudend.

kinderoorbellen kaya sieraden

Kan een kindje al zelf beslissen of het gaatjes wilt, voor altijd? Ik snap dat je daar wel even over nadenkt, maar ik vind zelf gaatjes in de oren niet iets heel groots. Dus voor mij is het niet een heel groot issue. Echter, mijn dochtertje wil wel heel graag gaatjes, eigenlijk vorig jaar al, maar uiteindelijk krabbelde ze terug. Ze vond het te spannend. Nu wil ze weer, vooral nu ze haar mooie nieuwe oorbelletjes heeft gezien. Ik ben dan ook benieuwd of we binnenkort de mooie oorbelletjes zullen kunnen indoen bij haar. Ik wacht gewoon af, want ik heb geen haast ermee!

kinderoorbellen kaya sieraden

Kaya Sieraden

Kaya Sieraden heeft de leukste sieraden voor jezelf en voor kinderen. Ik heb Kaya Sieraden voor het eerst leren kennen via Instagram, daar kwamen de mooiste kettingen, armbandjes en meer voorbij. Vorig jaar hebben we een heel mooie moeder-dochter-ketting laten maken, met daarin een persoonlijke tekst gegraveerd. Het resultaat was zo mooi en je hebt meteen een heel dierbaar cadeau. En eerder maakte mijn zoontje al deze tekening die in een armbandje werd gegraveerd: tekening op een zilveren armbandje

Kaya sieraden moederdagcadeau een armbandje

Dit armbandje hierboven was mijn moederdagcadeautje.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

74 gedachten over “Kinderoorbellen en kindersieraden

 • 4 november 2020 om 21:04
  Permalink

  Wow! Die veertjes zijn supertof. Wat een vrolijke sieraden.

  Beantwoorden
 • 4 november 2020 om 16:46
  Permalink

  Mijn dochter heeft al gaatjes (de bikkel!) en vindt het altijd superleuk om nieuwe oorbellen te krijgen! Het liefst draagt ze dan in elk oor een andere oorbel, want 2 dezelfde is saai!

  Beantwoorden
 • 4 november 2020 om 16:26
  Permalink

  Super leuk! Onze dochter wordt bijna 4 en mag dan gaatjes in haar oren laten schieten. Het zou super zijn om dan een mooi paar oorbellen erbij te hebben

  Beantwoorden
 • 2 november 2020 om 18:06
  Permalink

  Wauw, wauw, wauw! Wat ontzettend origineel en uniek, een tekening op een armbandje of ketting! Ik zie dat ze nog meer gepersonaliseerde sieraden hebben; ik denk dat hier mijn keus op zal vallen!

  Beantwoorden
 • 2 november 2020 om 15:39
  Permalink

  Onze dochter is over 3 weken jarig en dan krijgt ze (EINDELIJK!! zoals ze zelf zegt) gaatjes. Ik zou dus leuke (unicorn uiteraard) oorbellen voor haar uitzoeken en misschien nog een mooi armbandje.

  Beantwoorden
 • 2 november 2020 om 15:18
  Permalink

  Hiermee wil ik de meiden in ons huishouden graag verrassen! Bijna zeker dat ze er mooie oorbellen gaan kiezen!

  Beantwoorden
 • 1 november 2020 om 22:41
  Permalink

  Met een shopbedrag van €25,- kan ik allebei mijn meiden een mooi setje oorbellen cadeau geven. Wat heeft Kaya sieraden veel leuks! Ik zou gaan voor de dierenpootjes in zilverkleur en de dolfijntjes met roze steentjes.

  Beantwoorden
 • 1 november 2020 om 17:15
  Permalink

  Ooh,dat armbandje dat je voor moederdag kreeg. Wat superleuk!

  Beantwoorden
 • 1 november 2020 om 15:27
  Permalink

  Mijn jongste dochter wilt graag gaatjes. Het zou leuk zijn om haar met Kerst te verrassen met twee paar mooie oorbelletjes en in de vakantie een bezoekje aan de juwelier.

  Beantwoorden
 • 1 november 2020 om 14:02
  Permalink

  Wat een mooi en veelzijdig assortiment!
  Ik zou kiezen voor de zilveren set ‘Lieveheersbeestje’ met oorbellen, ring en armband, voor onze dochter Alicia. Ik ben er van overtuigd dat ze hier dolblij mee zou zijn! 🐞❤

  Beantwoorden
 • 1 november 2020 om 12:24
  Permalink

  Wauw, net even rondgeneusd op de website; wat heeft Kaya mooie en bijzondere sieraden! Ik zou denk ik gaan voor het infinity-setje, omdat ik de betekenis zo bijzonder vindt!

  Beantwoorden
 • 1 november 2020 om 10:40
  Permalink

  Creolen voor kinderen ‘Regenboog’ zou onze jongste geweldig vinden

  Beantwoorden
 • 31 oktober 2020 om 21:21
  Permalink

  leuk om mijn nichtje mee te verrassen met de feestdagen

  Beantwoorden
 • 31 oktober 2020 om 16:36
  Permalink

  Mijn dochtertje is echt een meisje-meisje & droomde over gaatjes in haar oren. Was daar niet meteen enthousiast over. Had zelf nl te jong oorbellen en toen mijn oren groter werden zaten die plots veel te laag en 1 zelfs uitgescheurd… Maar we zijn nu toch voor bellies gegaan & het lijkt me fantastisch om haar te verrassen met een bijzonder mooi setje oorbellen. Want wat hebben ze leuke bij Kaya!!

  Beantwoorden
 • 31 oktober 2020 om 13:40
  Permalink

  Heel leuk! onze jongste dochter heeft gaatjes laten schieten en heeft nu nog de ‘starters’oorbellen. Ze wil heel graag unicorn oorbellen net als haar zus. Het zal leuk zijn als we dat tegoed winnen en zij haar eerste ‘echte’ oorbellen kan uitkiezen.

  Beantwoorden
 • 31 oktober 2020 om 12:07
  Permalink

  Ik doe heel graag mee. Dan kan ik mijn dochters’ eerste sieraad kopen!

  Beantwoorden
 • 30 oktober 2020 om 23:34
  Permalink

  Als ik win zou ik een ketting, oorbellen of ring kiezen, ik heb even bij hun website gekeken en ze hebben super mooie sieraden! Ik hoop dat ik de gelukkige winnaar ben!

  Beantwoorden
 • 30 oktober 2020 om 23:08
  Permalink

  Mijn jongste kleindochter is haar eenhoorn oorbelletjes kwijt geraakt , dus die zou ik graag voor haar kopen van het te winnen shoptegoed.
  Zij was heel verdrietig toen ze dat merkte.
  Ik volg bloglovin en doe graag mee voor haar.

  Beantwoorden
 • 30 oktober 2020 om 22:39
  Permalink

  Ik doe graag mee voor onze dochter, ze is dol op nieuwe oorbellen.

  Beantwoorden
 • 30 oktober 2020 om 21:34
  Permalink

  De pumpkin en spookjes oorbellen zijn wel echt heel erg schattig! Die zou mijn dochter wel graag willen dragen

  Beantwoorden
 • 30 oktober 2020 om 10:18
  Permalink

  Mijn dochter van 7 heeft onlangs voor het eerst haar oorbellen gewisseld, daarvoor vond ze het nog veels te spannend dat ze uit moesten en was ze bang dat het pijn deed. Nu ze weet dat het wisselen van oorbellen geen pijn doet wilt ze ook graag zelf meerdere oorbellen hebben net als haar grote zus, en haar kennende worden dat oorbellen van eenhoorns of regenbogen 🙂

  Beantwoorden
 • 29 oktober 2020 om 18:37
  Permalink

  Ohhh…….dat is erg leuk voor mijn dochtertje, doe heel erg graag mee 😊😊 Groetjes Anneliese

  Beantwoorden
 • 29 oktober 2020 om 16:15
  Permalink

  Er is genoeg leuks! Ik zou mijn dochter twee paar oorbellen laten uitzoeken. Die van de eenhoorn wil ze vast ook. Wat zal ze blij zijn als mama wint!

  Beantwoorden
 • 29 oktober 2020 om 15:29
  Permalink

  Mijn baby is nu net een dreumes dus nog iets te jong voor gaatjes.. het zou super leukk zijn als ze alvast wat uit ken kiezen voor wanneer ze iets groter iss! 😍

  Beantwoorden
 • 29 oktober 2020 om 12:05
  Permalink

  Superleuk! Hier zou ik graag iets mee uitzoeken voor mijn petekind. Als peettante mag ik haar af en toe flink verwennen!

  Beantwoorden
 • 28 oktober 2020 om 22:20
  Permalink

  Wat een gave sieraden! Ik doe graag mee voor mijn lieve kleine meisje!

  Beantwoorden
 • 28 oktober 2020 om 20:25
  Permalink

  Wat leuk, ik zou het denk ik gebruiken voor een mooie bangle.

  Beantwoorden
  • 30 oktober 2020 om 15:31
   Permalink

   Ik zou mijn lief met dit mooie cadeau willen verrassen! Naast het feit dat zij mij steun en toeverlaat is, is zij de moeder van onze prachtige kinderen… De spil in ons gezin! Zo’n mooie ketting met de initialen van de kinderen zou een grote verrassing voor haar zijn!

   Beantwoorden
 • 28 oktober 2020 om 19:31
  Permalink

  Wat gaaf zeg een hele feestmaand! Cool. Ik doe uiteraard graag mee!

  Beantwoorden
 • 28 oktober 2020 om 19:11
  Permalink

  Het moeder/dochte armbandensetje Cute Balls (79,90) staat al enige tijd op onze verlanglijst, maar eerlijk gezegd vond ik dit toch wel een flinke uitgave. Met dit shoptegoed doet het minder pijn in de portemonnee, dus deze zouden we graag bestellen.

  Beantwoorden
 • 28 oktober 2020 om 14:14
  Permalink

  Leuk voor onze dochter Sarah, die net gaatjes in haar oren heeft gekregen!

  Beantwoorden
 • 28 oktober 2020 om 13:45
  Permalink

  erg leuk om een kleine meid mee te verrassen voor sinterklaas

  Beantwoorden
 • 28 oktober 2020 om 12:49
  Permalink

  mijn dochtertje wil graag oorbelletjes, dus ik zou haar leuke oorbelletjes laten kiezen. misschien het lieveheersbeestje en dan gelijk een leuk ringetje er bij.

  Beantwoorden
 • 28 oktober 2020 om 10:49
  Permalink

  Mijn bonuszoon van 5 wil graag een ringetje. Ik heb hem beloofd er een met hem te kopen, maar ik heb tot nu toe geen leuke gevonden. Ik denk dat ik bij jullie wel iets leuks zou kunnen uitzoeken.

  Beantwoorden
 • 28 oktober 2020 om 10:15
  Permalink

  Oh What’s on mama’s mind ik zie echt al te veel leuke voor mijn dochters zeg !!!! Natuurlijk heb ik ook op facebook een reactie achter gelaten en heb hierbij een collega gepost van al die mooie oorbellen die mijn dochters wel zouden willen hebben 🙂

  Beantwoorden
 • 27 oktober 2020 om 22:05
  Permalink

  Ik Zou Gaan voor de ketting love forever met de naam van mijn 2 kids

  Beantwoorden
 • 27 oktober 2020 om 21:58
  Permalink

  Super leuk en schattig zeg! Ik zou meedoen voor een mooi setje oorbellen voor mijn buurmeisje!

  Beantwoorden
 • 27 oktober 2020 om 21:06
  Permalink

  Ja wij zijn dol op Kaya. Zelf heb ik een prachtige ketting met de namen van mijn meiden erin.
  En mijn jongste meid draagt alleen maar oorbellen van Kaya. Gewoon de mooiste en de beste en veel keus.
  Ze geeft ook de veertjes op de foto hierboven en ze had de unicorns…. helaas 1 verloren.
  Nu zoekt ze iets stoerdere oorbellen, zoals deze https://www.kayasieraden.nl/nl/oorbellen-three-shining-stars.html
  Daarnaast kan ze wel nieuwe rubberen achterkantjes gebruiken. Ideaal, die van Kaya zijn net iets groter en steviger dan een ander merk.
  Gave actie mamas-mind

  Beantwoorden
 • 27 oktober 2020 om 20:20
  Permalink

  Ik zou mijn dochter oorbellen laten uitzoeken. In januari wordt ze 4 en gaat ze naar de basis school. Zou een mooi cadeau zijn om daarvoor gaatjes te laten schieten..

  Beantwoorden
 • 27 oktober 2020 om 19:45
  Permalink

  Hier doe ik heel graag aan mee voor mijn dochter van 26 maanden. Zij heeft nog geen oorbellen (zodra zij zelf aangeeft dat zij er klaar voor is, mag zij ze hebben, wie weet misschien zelfs eerder?) maar in ieder geval zou ik een leuk setje voor haar willen kiezen <3 heeft zij iets om uit te kijken. Ps ik volg je op alle kanalen

  Beantwoorden
 • 27 oktober 2020 om 19:34
  Permalink

  Leuk, ik doe graag mee voor mijn dochtertje

  Beantwoorden
  • 27 oktober 2020 om 19:59
   Permalink

   Omdat mijn mama herstellende is van een operatie en we een behoorlijk eind uit elkaar wonen, zou ik haar graag verrassen met zo’n mooi sieraad met de initialen van haar kinderen, zodat wij toch een beetje bij haar zijn in deze voor haar zware periode 🙏❤️

   Beantwoorden
 • 27 oktober 2020 om 17:04
  Permalink

  Te schattig allemaal. Maar weet zeker dat mijn dochter hier wel iets leuks tussen gaat vinden, ook al word het lastig want alles is zo leuk.

  Beantwoorden
 • 27 oktober 2020 om 15:49
  Permalink

  Met 25 euro shoptegoed zal ik een leuke armband voor mijn nichtje bij Kaya Sieraden gaan uitzoeken!

  Beantwoorden
  • 27 oktober 2020 om 21:15
   Permalink

   Super leuk! Ik doe graag mee voor een paar oorbellen voor mijn nichtje Fé!

   Beantwoorden
 • 27 oktober 2020 om 14:48
  Permalink

  Ik doe heel graag mee voor mijn kleindochtertje

  Beantwoorden
 • 27 oktober 2020 om 14:36
  Permalink

  Die met zo’n gegraveerde tekening is wel heel leuk! Ik zou voor een fantasiebeest kiezen

  Beantwoorden
 • 27 oktober 2020 om 12:45
  Permalink

  Ze hebben hele leuke Halloween oorbellen zoals Spookje en Pumpkin.
  Super leuk voor mijn oppas meisje.

  Beantwoorden
 • 27 oktober 2020 om 11:50
  Permalink

  super leuk een paar oorbellen voor mn dochtertje…. of een mooie armband met de initalen van mn 3 kinderen

  Beantwoorden
 • 27 oktober 2020 om 11:48
  Permalink

  Ik doe heel graag mee en vind de sieraden bij Kaya erg mooi en persoonlijk. Als ik win, dan zou ik met het shoptegoed een gepersonaliseerdezilveren Armband ‘2x Infinity’ kopen met de namen van mijn 2 kinderen erin gegraveerd.

  Beantwoorden
 • 27 oktober 2020 om 11:05
  Permalink

  Ik heb mijn nicht een moeder-dochter armband van Kaya gegeven toen haar kleine werd geboren. Kaya heeft zoveel mooie en lieve sieraden, ik zou ook graag iets voor mezelf uitkiezen.

  Beantwoorden
 • 27 oktober 2020 om 10:09
  Permalink

  Mijn dochter heeft sinds twee jaar gaatjes en is verzot op het krijgen van oorbellen. Maar ik denk dat ze een tegoed bon voor oorbellen helemaal te gek zal vinden. Kan ze helemaal zelf kiezen wat ze wil!

  Beantwoorden
 • 27 oktober 2020 om 10:05
  Permalink

  Oorbellen voor elise. eindelijk durfde ze oorbellen te zetten. ze is nu 9 en het heeft heel wat pogingen geduurd haha. dus een nieuw setje oorbellen gaat ze te gek vinden.

  Beantwoorden
 • 27 oktober 2020 om 09:57
  Permalink

  Ben helemaal weg van de eigen gemaakte tekening op het armbandje.
  Leuk om de tekening te laten maken door mijn kleindochter voor de verjaardag van haar mama.

  Beantwoorden
 • 27 oktober 2020 om 09:15
  Permalink

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee met deze actie, voor een mooie armband, voor mijn kleine nichtje.

  Beantwoorden
 • 27 oktober 2020 om 08:27
  Permalink

  voor een jarige job is dit kado natuurlijk helemaal top, hier maakt mijn kleindochter dolgraag kans op
  bling bling is helemaal haar ding

  Beantwoorden
 • 27 oktober 2020 om 06:36
  Permalink

  Samen met mijn stiefdochter wat leuks uitzoeken dat word een gezellige middag.

  Beantwoorden
 • 27 oktober 2020 om 06:25
  Permalink

  Oh daar kan ik zeker wel iets super leuks voor mijn dochter vinden! Geweldig

  Beantwoorden
  • 27 oktober 2020 om 09:09
   Permalink

   Oh wat een hoop leuks!! Mijn dochter heeft sinds kort oorbellen en vind alles op jullie site geweldig!! Doe dan ook graag voor haar mee aan deze fijne actie.

   Beantwoorden
   • 12 november 2020 om 13:28
    Permalink

    Wat leuk! Onze dochter is net aan nieuwe oorbellen. Haar eerste oorbellen zijn al veel te klein voor haar.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *