Kinderrugzak met naam ByBineke

Inmiddels zijn we alweer een paar weken op weg met het nieuwe schooljaar. De kinderen zijn weer gewend aan het ritme van school. Ze kijken ondertussen zelfs uit naar de herfstvakantie, want die zit er aan te komen half oktober. Ondertussen wachten veel ouders in spanning de persconferenties af. Kunnen de kinderen wel gewoon naar school blijven gaan, of worden de regels nog strenger, nu weer ook weer thuis moeten werken? Of worden de leraren ziek en kunnen de kinderen daarom niet naar school.
Het zijn onrustige tijden en hopelijk hebben de kinderen er niet al te veel last van.

Kinderrugzak met naam

Nieuwe kinderrugzak met naam

Mijn kinderen gaan met veel plezier naar school en tot nu toe zijn ze sinds de zomervakantie nog geen dag thuis geweest. Met hun nieuwe rugzak met naam van ByBineke gaan ze elke ochtend de deur uit. De Fresk rugzak , die ze allebei hebben, is helemaal in stijl met hun smaak. We zochten een jongensrugzak uit met giraffen er op, we waren immers al helemaal in de jungle mood met zijn behang op zijn nieuwe kamer. En onze dochter werd verblijd met een prachtige meisjesrugzak met paardebloem pluisjes, roze; dus precies wat ze wilt. Als je deze paardebloempluisjes wegblaast mag je een wens doen, dus onze dochter mag elke dag wensen vanwege de paardebloemblaadjes.

Kinderrugzak met naam

Een rugzak met naam is reuze handig. Je laat hem bij ByBineke bedrukken met de gewenste naam en je kind vindt zijn rugzak altijd weer terug dus de andere rugzakken op school. Ook weet de juf of meester meteen van wie de rugzak is als er toch nog ergens eentje rond slingert. Ideaal en de rugzakken zijn hartstikke leuk, hip en stoer.

Cadeautip een rugzak

Heel leuk om als cadeautje te geven aan het begin van het nieuwe schooljaar of voor een verjaardag of Sinterklaas uiteraard.

Bij ByBineke heb je heel veel keuze voor een kinderrugzak met of zonder naam. Ze heeft ruime keuze, dus je kan er eigenlijk niet de webshop verlaten zonder een mooie rugzak te vinden naar je smaak. Heel erg leuk vind ik de Studio Ditte rugzak varianten en de Sticky Lemon rugzak.

Kinderrugzak met naam

Wat doe je in de rugzak naar school?

In de rugzak naar school gaan elke dag natuurlijk boterhammen mee in hun hippe broodtrommels, daar schreef ik al eens eerder over. Ook vertelde ik wat ze meekrijgen naar school. Bij onze kinderen op school is het elke dag continurooster en ze eten dus altijd met hun klasgenootjes. Daarnaast zit er een drinkbeker en fruit in de rugzak.

broodtrommel continurooster

Natuurlijk kan de rugzak ook mee als je kind uit logeren gaat, naar sport of dansles moet of als gymtas voor gymles.

De rugzakjes zijn niet al te groot, daardoor zijn ze ook niet onhandig of zwaar om ze zelf te dragen. De rugzakjes zijn stevig en makkelijk schoon te maken, wat zeker niet onbelangrijk is.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *