Kinderrugzakjes van Shoesme

Het is nu bijna zomervakantie, voor enkelen duurt het nog maar een paar weekjes. Gaan jullie weg? En neemt jouw kind zijn eigen goed gevulde rugzak mee op vakantie of liggen de rugzakjes even onder de kapstok, tot na de zomer. Bij ons worden de rugzakjes intensief gebruikt, ook in de zomervakantie gaan mijn peuters naar het kinderdagverblijf, maar ook op vakantie mogen ze mee hoor (de kids en de rugzakjes).

Shoesme sale op schoenen en rugzakjes

Ik zag de aankondigingen alweer op social media voorbij komen. De sale bij Shoesme is van start. Tot 30% korting op heeeeel veel schoenen. Geweldig leuk als je nog op vakantie gaat en de mooie sandaaltjes voor jouw zoon of dochter in de sale kan aanschaffen.

Rugzakjes sale shoesme

Maar ik zag daar dus ook rugzakjes in de aanbieding. Superleuk om zo’n vrolijke rugzak nu nog aan te schaffen. Vooral als je een peuter hebt die na de zomer op school mag gaan beginnen. Het beste ga je natuurlijk naar school met een nieuwe outfit en nieuwe rugzak, of niet soms?

De rugzakjes zijn hier erg populair. Ik vind de kwaliteit ook zo ontzettend goed. Ze zijn stevig, van mooi leer gecombineerd met stof en er past genoeg in. Naar het kinderdagverblijf gaat er voor mijn dochtertje een hoop mee:

Reservekleding: romper, broekje, shirtje, legging en jurkje. Afhankelijk van het weer en de oufit natuurlijk. Een slaapzak, haar knuffelkonijn en een speen.

What's on mama's mind rugzakje Shoesme

Mijn zoontje neemt ook reserve kleding mee, maar slaapt niet meer op het kinderdagverblijf. Dus voor hem alleen reserve kleding, voor als hij een keer echt heel vies wordt bij het buitenspelen.

Nieuwe schoenen

De zomerschoenen die wij hebben kunnen ook uitstekend na de zomer gedragen worden. Al zijn de witte schoenen van mijn zoontje niet de slimste keuze als het echt herfst wordt. Hij heeft ze zelfs overigens al een paar maanden intensief aan en ze zien er nog steeds goed uit. Dus wie twijfelt over witte schoenen voor kinderen? Hier al twee jaar een heel seizoen doorstaan, zonder dat ze echt lelijk zijn geworden.

Shoesme schoenencollectie 2017

Mijn dochters schoentjes in maatje 21 passen nog steeds, dat is fijn, want vooral nu het wat minder mooi weer is heeft ze haar schoenen aan. De afgelopen weken liep ze op haar sandalen. Doordat zij pas 1 jaar is en een paar maanden vind ik het extra belangrijk dat zij op goede schoenen loopt. Ik trek haar dus het liefst de Shoesme schoenen aan vanwege de flexibele zolen.

Ik check regelmatig of de schoenen nog passen door het zooltje uit de schoenen te halen en die onder haar voet te leggen. Als ze dan rechtop op de zool gaat staan zie je precies hoeveel ruimte ze nog heeft. Dan kan je wel een beetje inschatten of schoentjes nog lekker zitten of dat er een maatje groter gekocht moet worden.

Shoesme zomerschoenen 2017

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *