Kinderwagen leasen

Baby en peuter laten zich rijden in milieuvriendelijke leasebak

GoWheely.com levert groeiservice met duurzame Greentom kinderwagen

Persbericht- Gezinnen met baby of jonge kinderen leasen bij GoWheely.com een reiswieg, wandelwagen of buggy op de groei. Wheely maakt gebruik van de kinderwagens van Greentom, die duurzaam zijn geproduceerd en modulair opgebouwd. De basis van iedere reiswieg, wandelwagen en buggy is hetzelfde; per groeifase worden andere onderdelen gemonteerd. De groeiservice van Wheely levert de juiste onderdelen die passen bij de groeifase van het kind. Gebruikers kunnen kiezen uit een nieuwe of refurbished kinderwagen.

Wheely.com kinderwagen leasen

Wheely is de makkelijkste en meest duurzame leaseservice voor een nieuwe of refurbished kinderwagen. Gemakkelijk vanwege de service. Duurzaam vanwege de kinderwagen. Er worden steeds meer producten gerefurbished en waarom niet een kinderwagen?” Vraagt Piet Huige, bedenker van het leaseconcept, zich af. Zo ontstond GoWheely.com. “Jonge gezinnen in de grote steden wonen op een steeds kleiner oppervlak. De kinderwagen wordt hierdoor in en om het huis regelmatig als onpraktisch ervaren. En als je kind uit de kinderwagen is gegroeid, dan wil je er ook weer vanaf.

Nieuw of refurbished

Met de groeiservice van GoWheely.com worden alleen de onderdelen van de kinderwagen geleverd die passen bij de groeifase van het kind. Bij de start is dat een reiswieg en na zes maanden een kinderzitje. Gebruikers bestellen wanneer hun kind er klaar voor is, via het online servicekanaal, de nieuwe onderdelen van de kinderwagen of lichtgewicht buggy. De niet gebruikte onderdelen worden teruggestuurd en bij panne aan de kinderwagen worden onderdelen gratis vervangen. Als de kinderwagen of buggy overbodig is geworden, wordt deze ingenomen en als refurbished in de collectie opgenomen voor hergebruik.

Duurzaam label

Voor de productie van de kinderwagens van Greentom is gebruik gemaakt van plastic afval. Een refurbished kinderwagen is een volledig opgeknapte kinderwagen, voorzien van nieuwe bekleding en een nieuw – pvc-vrij – matras. De refurbished kinderwagens vallen onder dezelfde servicevoorwaarden als een nieuwe kinderwagen.

Over Greentom en Wheely

Greentom bouwt aan een groene toekomst door functionele producten te ontwerpen, ontwikkelen en produceren. Greentom gebruikt plastic afval als grondstof voor veilige en duurzame producten en helpt op deze manier de planeet schoner en leefbaarder te maken. Wheely levert de Greentom kinderwagen. Wheely staat voor gemak, praktisch en duurzaam.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *