Kinderwashandje konijn van 4NaturalKids

What's on mamas mind 4naturalkidsWaar zijn mijn kleintjes gek op? Op in bad gaan! Lekker spetteren in een bad vol schuim en speeltjes. Van 4Naturalkids kreeg mijn meisje een heel schattig verjaardagscadeautje. Een kinderwashandje van een konijn. Eén met heel mooie, lange, witte oren. Garantie voor extra veel badderplezier.

Smoeltjes poetsen
In heel veel huishoudens is het smoelenpoetsdoekje niet meer weg te denken. Wij maakten de gezichten van onze kinderen na een heerlijke klieder maaltijd ook schoon met lotiondoekjes. Tot wij zagen dat mijn nichtje en neefje een washandje door hun gezicht kregen na een maaltijd. Daar hadden wij nooit eerder over nagedacht. Waarom eigenlijk niet? Het is natuurlijk veel fijner voor de kinderen, een frisse washand met water en zeep. Geen speciale doekjes die je daarna weg moet gooien. Niet alleen beter voor het milieu dus en fijner voor de gezichtjes, maar eigenlijk ook veel makkelijker. Wij redden het namelijk nooit met één doekje om zowel het gezicht als de handjes van een kindje schoon te maken. Vooral niet als er pasta of yoghurt gegeten is. Met de washand krijgen we ze weer helemaal spik en span. Dus niet alleen voor in bad.

Verjaardagscadeau éénjarige
Een hartstikke leuk cadeau voor een eenjarige natuurlijk. Volgens mij zijn de meesten van deze leeftijd gek op lekker poedelen in bad. Een washandje wordt graag op gesabbeld en konijnen zijn hier in huis sowieso favoriet. Beide kleintjes hebben een konijnenknuffel als favoriete knuffel.

Je kan er overigens ook heel leuke poppenkastspelletjes meedoen. Het konijn op mijn hand heeft namelijk een heel grappig stemmetje en kan ook verhaaltjes voorlezen, wink, wink.

4naturalkids

Overal 4naturalkids heb ik al weleens wat geschreven. Het is een Nederlands merk van Arlette. kinderwashandje4naturalkids produceert puur en eerlijk en gebruikt alleen 100% biologisch katoen.  Arlette’s moeder en Arlette zijn begonnen met het maken van een badcape, vervolgens kwam het idee voor een complete babylijn van biologisch katoen met leuke en hippe prints. Puur, eerlijk, veilig zonder gebruik van chemische middelen, zacht, origineel en handgemaakt.

Biologisch katoen

Het washandje is gemaakt van biologisch katoen en daarmee een verantwoorde keuze voor jouw kinderen. Een thema wat Arlette enorm aanspreekt is “Bewust leven”. Nadenken over gebruik van materialen en grondstoffen. Producten gemaakt met oog voor mens en milieu. Op het gebied van babyproducten was en is er nog niet erg veel. Zo ontstond het idee om niet alleen een badcape maar een hele babylijn te ontwikkelen van biologisch katoen met hippe, leuke prints. Puur, eerlijk, veilig zonder gebruik van chemische middelen, zacht, origineel en handgemaakt.

Het 4naturalkids washandje is er in het wit, roze en blauw!

Materiaal: biologisch katoen
Eigenschappen: GOTS-gecertificeerd
Bedrukking: met watergedragen inkt
Afmetingen: 10×20 cm
Kleur: wit met roze oren
Leeftijd: 0+

Winactie
Helemaal leuk. Je kunt zelf ook een washandje winnen. Houd mijn blog in de gaten!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

2 gedachten over “Kinderwashandje konijn van 4NaturalKids

  • 11 oktober 2016 om 21:50
    Permalink

    Wat een schatje mijn kleintjes gek op konijntjes nijntje alle konijnen zijn nijntje ♡

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *