Kinepolis biedt exclusieve Efteling content

Kinepolis zal dit jaar unieke Efteling content vertonen die exclusief bij Kinepolis bioscopen in Nederland in première zal gaan.

Minimaal 4 keer dit jaar zal er, alléén bij Kinepolis, speciaal voor de allerkleinste bezoekers een Kleuterbios worden georganiseerd met Efteling content. Op 29 maart bijt Kinepolis het spits af met Sprookjessprokkelaar de Musical. Deze voorstelling zal bij alle 18 vestigingen van Kinepolis te zien zijn.

efteling in kinepolis

Kleuterbios bij Kinepolis

De Kinepolis Kleuterbios is bedoeld voor de allerjongste filmfans (2-6 jaar). Speciaal voor hen wordt het geluid van de film iets gedempt en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan. Ook krijgen de kinderen na afloop een echt filmdiploma mee naar huis. Gecombineerd met de sprookjesachtige verhalen van de Efteling wordt dit natuurlijk een filmbezoek om nooit meer te vergeten!

Sprookjessprokkelaar de musical

Volg de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Gebaseerd op het spannende boek van prinses Laurentien en schrijver Paul van Loon dat in 2014 in samenwerking met de Efteling uitkwam.

Praktische informatie Kleuterbios

  • Wanneer: 29 maart 2020
  • Start voorstelling: 10:30 uur
  • Speelduur: 72 min
  • Ticketprijs: 8,- euro, inclusief limonade
  • Te beleven in: Kinepolis Almere, Kinepolis Breda, Kinepolis Den Bosch, Kinepolis Den Helder, Kinepolis Dordrecht, Kinepolis Enschede, Kinepolis Emmen, Kinepolis Groningen, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Huizen, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Oss, Kinepolis Schagen, Kinepolis Zoetermeer, Cineast, Cinerama, City
  • Meer info
  • Ook de volgende Kinepolis-partnerbioscopen doen mee: Castellum Alphen aan de Rijn, Cinema Kiek in de Pot Bergen op Zoom, City Roosendaal, Cine-Service Etten-Leur, Agora Lelystad, Kok CinemaxX Harderwijk, CineCity Vlissingen, CineCity Terneuzen, DNK Assen en Cinema Amstelveen

Over Kinepolis

Kinepolis weet de traditionele bioscoopervaring te verruimen tot een bredere wereld van film en entertainment, en biedt haar publiek maximale flexibiliteit in de keuze wanneer, waar en hoe van dit aanbod te genieten. Ze wil haar klanten de ultieme filmbeleving bezorgen en combineert daartoe een state-of-the-art bioscoopinfrastructuur met een aanbod op maat van verschillende doelgroepen.

Kinepolis Group ontstond in 1997 uit de fusie van twee familiale bioscoopgroepen en is sinds 1998 beursgenoteerd. Kinepolis staat voor een innovatief bioscoopconcept dat als baanbrekend geldt binnen de sector.

Bekijk meer leuke kinderfillmtips.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *