Babykamer inrichten met KipKep

What's on mama's mind KipKepNog een week en dan is de bouwvak hier eindelijk voorbij. Nou ja, eindelijk, eigenlijk is het best wel snel gegaan. We zitten alleen al zo lang op ons huisje te wachten en we hopen dat het gauw afgerond wordt, zodat we kunnen verhuizen.

Maar ik besteed mijn tijd nuttig. Zoals aan het uitzoeken van de leukste spulletjes voor de babykamer. Die deel ik natuurlijk weer graag met jullie.

Kipkep

Enige tijd geleden heb ik kennisgemaakt met het merk KipKep, dat kwam doordat een vriendin de KipKep Woller adviseerde aan mij. De Woller is een warmtekussen gevuld met vlaszaad, voor je kleintje. Ideaal bij krampjes, die leg je dan op het buikje van je kleintje. Je hebt ze in verschillende kleurtjes, de roze is natuurlijk perfect voor de babykamer. Past mooi bij de oudroze muurverf op haar kamertje straks en de oudroze gordijnen en items. Je kunt de Woller ook gebruiken om een bedje of handdoek voor te verwarmen.

Kipkep woller tijdens je zwangerschap

Ik gebruik hem nu trouwens lekker zelf. Ik heb veel last van mijn rug en soms ook van mijn banden. Dan doe ik de Woller 30 seconden in de magnetron en leg ik hem op mijn buik of rug, als ik op de bank zit. Heerlijk. Dus al tijdens je zwangerschap een echte aanrader.What's on mama's mind kipkep buik

Toen we een paar weken terug de lichtgrijze en oudroze verf voor de babykamer hebben uitgezocht, ging ik ook rond kijken voor bijpassende spulletjes. Zodoende kwam ik op een paar hele leuke items van KipKep uit; een commodemandje, een luieretuitje, een verschoonmatje en de KipKep Woller.

Luieretui, commodemandje en verschoningsmat van Kipkep

Kipkep heeft een heel uitgebreid verzorgingsassortiment, vol geweldige kleuren en prints.

Het luieretuitje en verschoningsmatje zijn ook ideaal om mee te nemen. Ze zijn handig opvouwbaar en heel licht. Ik heb ook een verschoonmatje dat zat bij mijn verzorgingstas, maar die is een stuk minder mooi  en je ziet dat de KipKep wat steviger is.

What's on mama's mind kipkepIk ben echt gek op het grijswitte kruisjes patroon op de producten. Een commodemandje is trouwens erg handig. Een voordeel van de KipKep is dat er ook een vakje zit voor bijvoorbeeld een thermometer of een tubetje. O ja, je kunt hem ook ophangen, dankzij een handig haakje.

De producten van KipKep zijn heel mooi afgewerkt en ze zijn wasbaar, ideaal. Ik ben echt fan. Ik maak uiteraard foto’s zo gauw het kamertje af is, dan zullen we laten zien hoe mooi het staat!

Op de foto staat ook de zogenaamde Napper Nursery Wallet. Een tasje voor je borstkompressen, zodat je ze makkelijk mee kan nemen. Als je borstvoeding geeft dan weet je hoe handig borstkompressen zijn, maar je wilt ze wel schoon mee kunnen nemen. Niet dat er ineens een laagje zand tussenkomt.

 

Dit artikel is tot stand gekomen klein

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Woller Kipkep
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *