Klaar voor de winter met warme Parka van Decathlon

De afgelopen dagen bleef het kwik maar stijgen en dat in oktober. Toch liggen de winkels vol met winterkleding, want die winter gaat echt wel weer komen. Misschien pas na de jaarwisseling, maar ik duim dat we ijs krijgen waarop we kunnen schaatsen. Wij zoeken de kou overigens ook altijd wel op, want wij zijn gek op skiën in de bergen van Oostenrijk.

Parka SH500 Ultrawarm

Goed voorbereid de winter in is handig, maar ook eigenlijk altijd wel erg leuk. Ik heb zelf namelijk altijd wel weer zin om winterjassen uit te zoeken. Ik vind de dikke winterkleding vaak mooier dan de voorjaarskleding. Mooie stevige stoffen en warme kleuren. Een tijdje terug deelde ik het persbericht al van de nieuwe SH500 Ultrawarm parka van Decathlon. Inmiddels heb ik hem zelf en mijn kinderen ook. Oke, het passen was wel een beetje zweten, want het was amper onder de 20 graden boven nul, sta je dan met je jas tot min 20 graden. Maar, hij ziet er wel prachtig uit! Vooral de lengte van de jassen voor de kinderen vind ik perfect. Als het echt koud is, dan is het heerlijk dat je jas verder komt dan de heuprand van je broek.

QUECHUA VESTE SH500 UWARM BOY 7-15ANS ROU…n 13-08-2025.jpg
QUECHUA VESTE SH500 UWARM BOY 7-15ANS

Warme jas tot min 20

De jas heeft een grote capuchon die je beschermt tegen de gure koude winter wind, de kraag met nep bont is afneembaar, dus je kan zelf de keuze maken of je dat wel of niet mooi vindt op de jas. De jas heeft een dikke wattering, waarin de vezels de lucht vasthouden en je zo warm houdt. Heerlijk voor de winter dus.

De dames parka SH500 Ultrawarm is verkrijgbaar voor €119,99 in de kleuren asfaltblauw, kakigrijs, lichtgrijs, lichtblauw, lichtroze, okergeel en bordeauxrood. De variant voor heren is beschikbaar in zwart, kakibruin, donkerblauw kaneel en rood. Voor kinderen is de jas er voor € 69,99.

decathlon parka
What's on mama's mind opgestuurd artikel

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *