Kleine Jij (promotie)

What's on mama's mind - Kleine Jij
Kleine Jij

Vorig jaar heb ik bovenstaand stoeltje voor mijn neefje Lars laten maken als kraamcadeau. De afbeeldingen zijn nageschilderd van zijn geboortekaartje. Inmiddels is Lars al één jaar oud en kan hij zelf op het stoeltje zitten.

Wij hebben destijds lang nagedacht over een persoonlijk cadeau. Ooit eerder zagen we dat iemand een geboortestoeltje cadeau had gekregen. Wat een goed idee. Daar gingen we dus naar op zoek. Via Google kom je het een en ander tegen. Bij de website van Kleine Jij raakte ik echt overtuigd.

Bij Kleine Jij tref je heel veel verschillende mogelijkheden om een gepersonaliseerd cadeau te geven; geboortekoffertjes, geboortestoeltjes, geboorteklompjes enzovoorts. Je kunt zelfs een set, bestaande uit tafel en stoeltjes, cadeau doen.

Het gastenboek op de website staat vol positieve reacties, één en al lof voor de maakster, Natasja. Daar kijk ik altijd naar, voordat ik ergens een bestelling plaats. En dit gastenboek belooft, terecht, veel goeds.

Natasja zelf moeder van twee kinderen heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Bekijk haar site eens: Kleine Jij

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *