Klus hulpjes voor de liefste vaders en moeders

PARKSIDE Cadeau inspiratie voor Moeder- en Vaderdag

Een huis is nooit helemaal klaar; er is altijd wel een taak die opknappen vereist. Gelukkig maakt PARKSIDE het allemaal wat makkelijker met deze handige klusartikelen. Ze zijn ideaal als cadeau voor Moeder- en Vaderdag, want ze zijn praktisch, origineel en vriendelijk voor je portemonnee.

PARKSIDE draadloze koffiemachine op accu

PARKSIDE draadloze koffiemachine op accu

De “PKMA 20 Li A1” koffiemachine transformeert elke werkbank moeiteloos tot je favoriete koffiebar – zelfs zonder stopcontact. Dit wordt mogelijk gemaakt door de stevige koffiemachine van PARKSIDE, die wordt aangedreven door de oplaadbare accu’s uit de “PARKSIDE X 20V Team” serie in plaats van elektriciteit. Hierdoor kan het apparaat zelfs op afgelegen bouwplaatsen zonder stroomvoorziening voorzien in de, soms dringende, behoefte aan koffie. Verkoopprijs €39,99 – PARKSIDE® Accu-koffiezetapparaat 20V zonder accu | LIDL

PARKSIDE draadloze rolmaat met lasermeter

PARKSIDE draadloze rolmaat met lasermeter

“Meet tweemaal – snij eenmaal” is het credo van vakmensen als het gaat om het verminderen van meetfouten en het efficiënt omgaan met kostbare materialen. Het digitale oplaadbare meetlint “PLMB 4 B1” van PARKSIDE ondersteunt dit. Met een handig meetlint van 3 meter en een geïntegreerde laserafstandsmeter met een bereik tot 50 meter, zorgt het voor nauwkeurige resultaten. Bovendien is het voorzien van twee kleine waterpassen voor precieze horizontale en verticale uitlijning. Verkoopprijs €33,99 –  PARKSIDE® Accu-laserafstandsmeter online kopen | LIDL

PARKSIDE werkbroek voor dames & heren

PARKSIDE werkbroek voor dames & heren

De PARKSIDE werkbroek slaat een goed figuur bij hobbytuiniers en doe-het-zelvers. De robuuste materiaalmix van polyester en katoen maakt ze comfortabel om te dragen en extreem slijtvast. De werkbroek is ook voorzien van praktische zakken voor gereedschap, mobiele telefoons enz. Verkrijgbaar in grijs, groen en zwart. Voor heren PARKSIDE PERFORMANCE® Werkbroek online kopen | LIDL (€29,99), voor dames PARKSIDE® Werkbroek online kopen | LIDL (€14,99).  

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *