Kneipp Goodbye Stress

Zet stress om in positieve energie met Kneipp Goodbye Stress. Kneipp heeft weer een heerlijke lijn met verzorgingsproducten. Goodbye Stress, we gaan ontspannen. Lekker in bad met een kopje thee. Hieronder het persbericht van Kneipp, maar ook een lekkere winactie!

Win: Kneipp Goodbye Stress pakketje bestaande uit thee, theebeker en Douche Foam
Wanneer: 20 t/m 27 januari 2020
Hoe: Laat weten waarom jij wel wat Goodbye Stress kan gebruiken van Kneipp. Ik zou het fijn vinden als je mij wilt helpen Facebook en Instagram te laten groeien door ons daar te volgen: Facebook: What’s on mama’s mind en Instagram: @mamasmind.

Kneipp Goodbye Stress

Goodbye Stress Kneipp

Stress is een natuurlijke fysiologische reactie op een spannende gebeurtenis. Het is handig als je een goede prestatie wilt leveren. Maar tegenwoordig vragen wij zoveel van onszelf, dat stress een beklemmend gevoel kan geven en een negatief effect op de gezondheid heeft. Gelukkig hebben we tegenwoordig zoveel kennis over het fenomeen stress dat we weten hoe we het kunnen omzetten in positieve energie.

Kneipp goodbye stress

Met wat tips en tricks en het inbouwen van quick breaks wordt je leven ineens weer een stuk overzichtelijker. Heb je hier oren naar? Dan is Kneipp graag je coach.

Met jarenlange kennis op het gebied van ontspanning en stresstransformatie willen wij je graag vanuit een holistische visie (een totaalaanpak) inspireren met tips om stress te bestrijden en te voorkomen. De nieuwe Kneipp Goodbye Stress producten helpen daarbij. Jouw Kneipp-moment voor het leegmaken van je hoofd. Met de verfrissende geuren van natuurlijke etherische rozemarijn- en watermuntolie zet je stress om in positieve energie. Goodbye Stress – Welcome Energy!
De nieuwe Kneipp Goodbye Stress collectie bestaat uit: een badolie, douchegel, douche foam, geurkaars en thee. Ze zijn vanaf nu te bestellen in de Kneipp webshop en ook verkrijgbaar bij diverse drogisten. Voel de spanning verdwijnen in bad of onder de douche. Gebruik ook de geurkaars en een lekkere kop thee om je mindset thuis te veranderen.

Duurzame materialen

Kneipp is continu bezig met innovaties op het gebied van duurzaamheid. De doucheflacon van Goodbye Stress is gemaakt van gerecycled materiaal. Ook de labels van de douche en badolie zijn gemaakt van gerecycled materiaal.

Effectieve verfrissing

Etherische olie geeft net als cafeïne een energieboost, maar geeft je daarna niet de dip die je met koffie en energiedrankjes ervaart. Etherische oliën hebben verschillende eigenschappen, sommige oliën verhogen het energieniveau, andere oliën verbeteren de concentratie of werken opbeurend. Voor de Goodbye Stress producten selecteerde en combineerde Kneipp de meest effectieve oliën voor een optimaal opwekkend effect. Hello positive energy!

 • Watermuntolie is zeer verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau.
 • Rozemarijnolie stimuleert het geheugen, focus en de concentratie. Het geeft de mind een boost en zorgt ervoor dat stress vermindert. In drukke tijden is rozemarijnolie jouw vriend.

De nieuwe Kneipp Goodbye Stress collectie geeft je een duwtje in de rug om energieker door het leven te gaan. Vanuit de holistische Kneipp
filosofie zal Kneipp meer tips bieden voor meer ontspanning en plezier in het leven. Meer nieuws volgt…

Kneipp Goodbye Stress

Assortiment en adviesprijzen Kneipp Goodbye Stress:

 • Badolie Goodbye Stress (100 ml) € 9,99
 • Douche Goodbye Stress (voorheen Clear mind, 250 ml) € 6,99
 • Douche foam Goodbye Stress (200 ml) € 8,49
 • Geurkaars Goodbye Stress (145 gr) € 7,99
 • Thee Goodbye Stress (15 zakjes) € 4,99

Eerder verschenen over Kneipp:

Gek op de natuur en kinderen? Dan is de winactie van Freek Vonk wel wat voor jullie.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Kneipp Goodbye Stress
Beoordeling
51star1star1star1star1star
Product Name
Kneipp Goodbye Stress

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

70 gedachten over “Kneipp Goodbye Stress

 • 27 januari 2020 om 10:52
  Permalink

  Ik ben ZZPer, waardoor ik de ene week een uur of 15 werk en de andere week 60. Om die hele drukke weken goed door te komen zou dit een perfecte set zijn!

  Beantwoorden
 • 25 januari 2020 om 20:54
  Permalink

  Lijk me heerlijk, lekker ontspannen, ben erg benieuwd naar de geur 💛💛🤗🤗 Groetjes Anneliese

  Beantwoorden
 • 25 januari 2020 om 13:08
  Permalink

  Gaaf! Wie wil er nu niet lekker ontspannen met de heerlijke producten van Kneipp? Als je ze gebruikt hebt, kun je er weer even een tijdje tegenaan.

  Beantwoorden
 • 25 januari 2020 om 08:39
  Permalink

  Met 3 opgroeiende kinderen, is het belangrijk om soms even tijd voor jezelf te maken. Hiervan zou ik echt kunnen genieten. Leuk!

  Beantwoorden
 • 24 januari 2020 om 22:09
  Permalink

  Heerlijk even een momentje voor mezelf. Daar kan ik goed van genieten.

  Beantwoorden
 • 24 januari 2020 om 14:27
  Permalink

  Ons kleine mannetje is bijna 2 en is ontpopt tot een echte peuterpuber dus ja even een momentje ontspannen onder de douche kan ik dan wel gebruiken 🙂

  Beantwoorden
 • 24 januari 2020 om 12:21
  Permalink

  Wat een fijne serie van Kneipp! Als werkende moeder met 3 pubers thuis en een enerverend vrijwilligersleven (ik ben regiomoeder van Stichting Mama Vita in Zaanstad, wij organiseren elke maand bijeenkomsten voor moeders/verzorgsters met een kind met autisme) is een stukje stress mij niet vreemd 😉 ik doe heel graag mee met deze winactie

  Beantwoorden
 • 24 januari 2020 om 11:20
  Permalink

  Vorige maand is erg druk geweest en dan is het heerlijk als je je kunt terugtrekken in je privé-spa (de badkamer dus) met de beste producten die je je maar kunt wensen (die van Kneipp dus).

  Beantwoorden
 • 24 januari 2020 om 10:13
  Permalink

  Afgelopen maanden heel veel ellende en stress gehad, hoog tijd voor wat ontspanning ….. en als dat hiermee lukt, hou ik me aanbevolen

  Beantwoorden
 • 23 januari 2020 om 23:41
  Permalink

  bye bye stress., ja hoor we zijn net een maand geleden verhuisd en hebben last van het klus & verhuisvirus want alle zwakke plekken in ons lijf spelen nu dubbel op dus kom maar op en KNEIPP ons lekker los.

  Beantwoorden
 • 23 januari 2020 om 15:38
  Permalink

  Lijkt me een heerlijke lijn omdat ik nu in mijn leven wel stress ervaar.

  Beantwoorden
 • 23 januari 2020 om 15:21
  Permalink

  Wat is dit een heerlijk verwennerij om je huid fijne positieve energie te geven. en dat kan mijn dochter super goed gebruiken. Met een drukke baan in het onderwijs en een baby kan zij een Kneipp Goodbye Stress pakketje zeker super goed gebruiken om er fijne heerlijke relaxmomenten te pakken! Ik doe super graag mee om haar hiermee te kunnen verrassen!

  Beantwoorden
 • 23 januari 2020 om 14:00
  Permalink

  Het leven is enorm druk en dan is het heerlijk (en noodzakelijk) om af en toe te ontspannen. De producten van Kneipp helpen daar erg goed bij en ik doe dus heel graag mee aan deze actie.

  Beantwoorden
 • 23 januari 2020 om 13:40
  Permalink

  Ik doe graag mee omdat ik momenteel tijdens mijn zwangerschap wel rustmomentjes kan gebruiken

  Beantwoorden
 • 23 januari 2020 om 12:08
  Permalink

  Momenteel is het behoorlijk hectisch hier. Druk op het werk en thuis. Wat relaxmomenten om heerlijk te ontspannen met dit fijne pakket die pak ik zeker aan!

  Beantwoorden
 • 23 januari 2020 om 11:29
  Permalink

  Na een verhuizing en een drukke periode op het werk kan ik nu wel even ontspanning gebruiken

  Beantwoorden
 • 23 januari 2020 om 00:22
  Permalink

  Heel graaaag! Als fulltime moeder van twee jonge meiden (4 Jaar en 2 maanden) zou ik graag ontstressen.

  Beantwoorden
 • 22 januari 2020 om 22:28
  Permalink

  Stress, wie heeft er tegenwoordig niet mee te maken. Het blijft moeilijk om mee om te gaan en om een positieve en energieke draai te geven, om weer blij en gezond door het leven te mogen gaan. Mijn twee kinderen en ikzelf zijn aan het herstellen van burn out en depressie klachten. Ja echt met zijn drieën in een gezin (we hebben dan ook nogal wat meegemaakt). Gelukkig begrijpen we elkaar maar al te goed en helpen elkaar waar we maar kunnen, maar ja, je weet hoe dat gaat als moeder. Kinderen eerst. Wat zou het heerlijk zijn als dit Kneipp pakket ons een beetje zou kunnen helpen. Heerlijk.

  Beantwoorden
 • 22 januari 2020 om 21:38
  Permalink

  sinds de herfstvakantie voorbij is is het eigenlijk continue stress geweest hier in huis. familie, werk, medisch, begrafenissen, het was en is nog altijd een beetje veel. Dus al zou dit maar een beetje helpen dan is dat stiekum toch al een heleboel.

  Beantwoorden
 • 22 januari 2020 om 19:42
  Permalink

  Lijkt me heerlijk even ontstressen na een drukke dag werken in het onderwijs

  Beantwoorden
 • 22 januari 2020 om 19:00
  Permalink

  Omdat ik dit jaar elke dag stress ervaar.
  Met de jongste 2 x per week naar sporten rijden.
  Met de oudste naar de orthodontis.
  Dan weer met zijn allen naar de tandarts.
  Dan is er weer een lampje van de auto stuk. Die gemaakt, moeten de banden vervangen worden. Weer een afspraak erbij.
  Dan weer met de jongste naar bijles en ga zo maar door.
  Elke avond/dag is er wel wat. En als je dan ook nog eens 32 uur werkt, kom je tijd tekort.
  Ik vind het dan ook altijd heerlijk ontspannend om na een heerlijke douche met een boek en een kop thee in mijn oorfauteuil voor de open haard neer te ploffen om te relaxen.
  Dit pakket zou dus perfect voor mij zijn.

  Beantwoorden
 • 22 januari 2020 om 17:12
  Permalink

  Druk op het werk en thuis, winterblues, kom maar door met dit anti-stress pakket 😊

  Beantwoorden
 • 22 januari 2020 om 14:41
  Permalink

  Niks lekkerder dan na een lange werkdag in een bad te gaan en even helemaal op te gaan in een andere wereld. Theetje erbij, heerlijk!

  Beantwoorden
 • 22 januari 2020 om 09:44
  Permalink

  Kneipp is soweso heerlijk & als jonge mama kan ik wel wat on-stress-momentjes gebruiken 😉

  Lieve groetjes Fenny

  Beantwoorden
 • 21 januari 2020 om 21:41
  Permalink

  Als fulltime werkende moeder van twee jonge meiden (3 en 7 jaar) zou ik graag ontstressen.

  Beantwoorden
 • 21 januari 2020 om 20:08
  Permalink

  Heerlijk lijkt me dat heb de laatste tijd erg veel stress op mijn werk dat ik vaker mee naar huis neem.
  Zou hiermee even lekker kunnen ontspannen en tot mezelf kunnen komen.

  Beantwoorden
 • 21 januari 2020 om 17:01
  Permalink

  Zo na de overweldigende, drukke feestmaand kan ik wel weer even wat ontstressen gebruiken.
  Lijkt me een heerlijk pakket!

  Beantwoorden
 • 21 januari 2020 om 16:28
  Permalink

  Misschien word ik wat meer ontspannen en gaat de pijn uit mijn schouders weg.

  Beantwoorden
  • 21 januari 2020 om 19:14
   Permalink

   Ik kan wel wat Goodbye stress van Kneipp gebruiken om het relaxte gevoel wat ik nu heb in mijn verlof vol te houden het komende jaar.

   Beantwoorden
 • 21 januari 2020 om 16:15
  Permalink

  Ik kan Kneipp Goodbye Stress goed gebruiken om rustig de dag door te komen!

  Beantwoorden
  • 21 januari 2020 om 18:59
   Permalink

   Ik zit net in het proces van ons eerste huis kopen en verhuizen en naast een leuke is dat ook best een spannende en stressvolle tijd! Wat ontspanning is dus erg welkom!

   Beantwoorden
 • 21 januari 2020 om 13:10
  Permalink

  Oh dat zou zeer goed tot zijn recht komen zo midden in de verbouwing! Kortom ik maak graag kans op de ultieme ontspanning! 😊

  Beantwoorden
  • 27 januari 2020 om 02:03
   Permalink

   Wat een ontstressende leuke #ACTIE. Ik loot dan ook graag mee, ik ben zeer benieuwd!

   Beantwoorden
 • 21 januari 2020 om 12:40
  Permalink

  Heerlijk tijdens mijn revalidatie, ontspanning zorgt voor minder pijn!

  Beantwoorden
 • 21 januari 2020 om 12:30
  Permalink

  Hoi Kim,
  Ik kan zeker wel wat Goodbye Stress gebruiken. Ik ben full time mantelzorger en dat is soms best wel stress vol.
  Dus wat extra “Energy” zou geweldig zijn.

  Beantwoorden
 • 21 januari 2020 om 12:10
  Permalink

  Ik heb binnenkort de bruiloft van mijn nichtje en ik heb nog geen idee wat ik zal dragen, hoe ik zo snel mogelijk 10 kg kan afvallen, en hoe ik er naartoe zal gaan (mijn nichtje woont in Oostenrijk en ik moet vervoer en opvang van mijn kinderen regelen). Heel veel stress, ook vanwege de drukte op mijn werk, met de kinderen en in het dagelijks leven. Even een groot rustmoment kan ik heel goed gebruiken.

  Beantwoorden
 • 21 januari 2020 om 11:42
  Permalink

  Na een hele dag druk bezig te zijn zou het fijn zijn om met dit pakketje lekker te kunnen ontspannen. Erg leuke actie, ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 • 21 januari 2020 om 11:32
  Permalink

  Na een dag hard werken ben ik vaak helemaal gestest.
  We hebben te weinig personeel op het werk en daarom moeten we allemaal een extra tandje bijzetten om iedereen te verzorgen.
  De goodbye stress van Kneipp zou ik graag willen gebruiken om sávonds lekker gedouched en stressvrij even voor de buis te zitten.

  Beantwoorden
 • 21 januari 2020 om 11:29
  Permalink

  voor heerlijke relax momentjes voor het slapen gaan,

  Beantwoorden
 • 21 januari 2020 om 10:37
  Permalink

  Mijn huishouden is erg druk en stressvol met 3 volwassen thuiswonende kinderen van 32, 30 en 27 jaar. Deze heerlijke producten van Kneipp hoop ik me lekker te kunnen ontspannen.

  Beantwoorden
 • 21 januari 2020 om 10:26
  Permalink

  Omdat de deadline van mijn scriptie nu wel ERG dichtbij komt…

  Beantwoorden
 • 21 januari 2020 om 10:23
  Permalink

  Kneipp helpt mij door de grootste stress momentjes heen en maakt elk momentje even een relaxt momentje voor mezelf.

  Beantwoorden
 • 21 januari 2020 om 10:04
  Permalink

  Deze donkere dagen; daar kan ik niet zo goed tegen. En drukke periode (begin van het jaar) op het werk / vermoeide kids / toch doorgaan; pfff.

  Beantwoorden
 • 21 januari 2020 om 09:48
  Permalink

  Ben heel benieuwd, wat ontspanning in deze periode zou welkom zijn

  Beantwoorden
 • 21 januari 2020 om 07:54
  Permalink

  Heerlijk! Lekker relaxen en ontstressen! Prima manier om uit mijn winterdip te komen!!

  Beantwoorden
 • 21 januari 2020 om 07:23
  Permalink

  Ik doe graag mee met deze actie! Waarom? Omdat ik herstellende ben van een burn out en wij over 6 weken gaan verhuizen. Top combi 😅
  Zo’n heerlijk pakketje kan mij zeker helpen relaxen 😇

  Beantwoorden
 • 21 januari 2020 om 06:32
  Permalink

  Wat heerlijk. Ik doe erg graag mee voor mij vrouw.

  Beantwoorden
 • 20 januari 2020 om 23:11
  Permalink

  Ik heb echt wat ontspanning nodig van mijn dagelijkse routine

  Beantwoorden
 • 20 januari 2020 om 22:27
  Permalink

  Heerlijk pakket voor het hele gezin. Want niet alleen moeders heeft wel eens stress, maar ook de kids en pap kunnen soms wel wat ontspanning gebruiken.

  Beantwoorden
 • 20 januari 2020 om 22:21
  Permalink

  Door het starten van een nieuwe therapie heb ik meer stress dan anders. Het lijkt me fijn om met dit pakketje te ontstressen! Wat heerlijk! Ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 • 20 januari 2020 om 21:50
  Permalink

  Goodbye Stress is wel welkom in huis. In ons gezin met pubers ervaar ik nog wel eens stress.

  Beantwoorden
 • 20 januari 2020 om 21:37
  Permalink

  Met dit pakket zou ik mijn vriendin heel blij maken. Ze is vaak erg moe na haar werk en zou hiermee heerlijk kunnen ontspannen onder de douche en daarna uitrusten met een geurend kopje thee. Ik gun dit haar van harte!

  Beantwoorden
 • 20 januari 2020 om 21:07
  Permalink

  Als werkende moeder is het belangrijk om af en toe een me-time te plannen voor mezelf om tot rust te komen. Ik doe dolgraag mee met deze actie en volg je al op Facebook.

  Beantwoorden
 • 20 januari 2020 om 19:19
  Permalink

  Als verpleegkundige werk ik hard en heb ik het vaak vreselijk druk.
  Als ik dan thuis kom kan ik wel wat Goodbye Stress gebruiken van Kneipp om me weer op te laden.

  Beantwoorden
 • 20 januari 2020 om 19:00
  Permalink

  Kneipp is echt heerlijke verwennerij. Zeker in de wintermaanden als het koud en donker is zoek ik vaak mijn toevlucht in de badkamer voor een ontspannend bad of een warme douche. Met een heerlijk geurende mousse is dat nog lekkerder! Echte ontspanning vind ik dan ook in de badkamer

  Beantwoorden
 • 20 januari 2020 om 17:28
  Permalink

  Stress zal voorlopig wel blijven hier. Ik neem genoegen met mijn gedachte even verzetten tijdens het gebruik van dit pakket. Het is zeer welkom.

  Beantwoorden
 • 20 januari 2020 om 17:20
  Permalink

  Ik vind die geur zo lekker en ontstressend ..elke dag tijdens het douchen fris en energiek de dag beginnen . Dan krijgt de stress geen kans.

  Beantwoorden
 • 20 januari 2020 om 16:39
  Permalink

  Och dit lijkt mij zo heerlijk! we gaan inmiddels de zoveelste slapeloze nacht in doordat onze dreumes haar laatste kiezen krijgt. Ik ontspan altijd heerlijk bij een goede douche of een kopje thee. Hopelijk blijft het in de theebeker lekker warm. Een keer geen koude thee 😉

  Beantwoorden
 • 20 januari 2020 om 15:58
  Permalink

  Vorige week heb ik voor de derde keer in een jaar wondroos in mijn gezicht gehad. Hierdoor kan ik wel wat Goodbye Stress gebruiken want ontspanning is hier goed tegen de stress. Zo blijf ik hopelijk verder bespaard van die vervelende wondroos.

  Beantwoorden
 • 20 januari 2020 om 15:14
  Permalink

  Ik wil mijn stress wel “gedag zeggen”. Geen idee of dat helemaal gaat lukken met dit pakket, maar het zal zeker helpen. En ik vind Kneipp een heel fijn merk met heerlijke geuren.

  Beantwoorden
 • 20 januari 2020 om 14:31
  Permalink

  Lijkt me heerlijk om tussen het taxiën van en naar de sporten even te genieten van een bakkie thee bij zwemles!

  Beantwoorden
  • 20 januari 2020 om 16:02
   Permalink

   Ben altijd druk druk druk. Heerlijk even ontspannen!! Een momentje voor mijzelf!!

   Beantwoorden
  • 23 januari 2020 om 14:00
   Permalink

   Ik doe graag mee! Ook perfect voor m’n vriend om een keer tot rust te komen🙂

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *