Kneipp lipbalsem

Lucky lips are always kissing!

kneipp vegan lipbalm

Kneipp heeft drie heerlijke nieuwe lipbalsems en die wil je niet onthouden:

  1. Amandel-Candelilla
  2. ELderberry-Sheabutter
  3. Cupuacu-Vanilla

Kneipp lipbalsem

100% natuurlijk en met depo-effect, wat betekent dat de textuur die je aanbrengt op je lippen ervoor zorgt dat je gedurende een langere periode gehydrateerd wordt door de lipbalsem. Dat voel je ook, want je hebt niet meteen na het smeren weer droge lippen. De verschillende smaakjes vallen je echt op, je bent al gauw geneigd om de balsem van je lippen te snoepen, haha. Het zijn heel fijne lipbalsems en uitstekend geschikt voor de naderende herft.

Adviesprijs: € 5,99 per stuk, verkrijgbaar bij onder andere de ETOs.

kneipp lippenbalsem

Voordelen van Kneipp lipbalsem?

Dat zijn de verpakking en het feit dat het vegan lipbalsem is.

De verpakking is recyclebaar en dat vind ik een zeer belangrijke toegevoegde waarde van een product (conform de Ecocert en Cosmos standaarden). De stick heeft een combinatie van kurk en polypropeen. Daarmee houd je hem ook nog eens makkelijk vast als je koude handen hebt, hij glibbert niet weg. De kaart is gemaakt van ecovriendelijk graspapier, wat minder CO2 uitstoot geneert. De verpakking heeft zelfs in Duitsland de Verpakkingsprijs 2018 gewonden. Dat vind ik ook zeker de moeite waard om te noemen.
Tevens is de Kneipp lipenbalsem geschikt voor veganisten, want er zitten geen dierelijke bestandsdelen in.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Kneipp lipbalsem
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *