Kneipp Mindful Skin gezichtsverzorging

Na 5 jaar uitvoerig huidonderzoek en uitgebreide dermatologische testen introduceert Kneipp: KNEIPP MINDFUL SKIN gezichtsverzorging. Ik deel hierbij graag het persbericht, maar ik heb de producten zelf ook getest. Behalve de ze heel fijn zijn, ruiken ze ook nog eens superlekker. De Face care oogcreme is sowieso een blijvertje voor mij. Die smeert zo fijn en is heerlijk zacht. Dat is mijn favoriet. Hieronder lees je meer!

Kneipp Mindful Skin

Kneipp Mindful Skin biedt een geheel nieuwe kijk op gezichtsverzorging waarbij we niet enkel kijken naar je huidtype, maar vooral naar je huidconditie. De 6 Kneipp Mindful Skin producten bevatten hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die je huideigen celprocessen activeren van binnenuit. Daarnaast zorgen ze voor een heerlijk mindful verzorgingsmoment dankzij de zachte natuurlijke geurbeleving van deze producten. Graag laten we je kennismaken met deze nieuwe producten. Geniet van een mindful verzorgingsmoment en ervaar een natuurlijk stralende huid.

mindful skin boosting vitamin serum

De lijn Kneipp Mindful Skin face care bestaat uit 6 producten: een reinigingsgel, 24H crème, dagcrème, nachtcrème, oogcrème (mijn favoriet!!) en vitamine serum. Ze bieden een oplossing voor de drie meest voorkomende huidbehoeften: hydratatie, energie en bescherming. Door in te spelen op het herstellende vermogen van de huid zelf en deze te stimuleren met waardevolle plantextracten, vervullen we deze huidbehoeftes en creëren we een langdurig effect. Je huid voelt prettig aan, rimpels en oneffenheden worden minder zichtbaar en je ziet er fris en uitgerust uit.

mindful skin refreshing

Belangrijkste voordelen Kneipp Mindful Skin

  • Huidverbetering van binnenuit door natuurlijke activerende ingrediënten met bewezen effectiviteit.
  • Inspelend op wisselende huidcondities voor de normale tot droge huid.
  • Langdurige huidverbetering dankzij activatie van de huideigen celprocessen.
  • Natuurlijke cocoonende geuren voor een mindful verzorgingsmoment.
  • Zonder conserveringsmiddelen, paraffine, minerale oliën, siliconen, microplastics en dierproefvrij.
  • De Kneipp Mindful Skin gezichtsverzorgingsproducten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de drogist en op www.kneipp.com.

Waarom is de Kneipp Mindful Skin lijn zo fijn?

Ik gebruik dagelijks verschillende crèmes en verzorgingsproducten. Deze lijn is heel compleet en ook verrassend qua aanvulling op elkaar. Wanneer je je huidt goed reinigt, dan eerst het serum gebruikt, vervolgens de dagcrème en de oogcrème op doet en ‘s avonds afsluit door je huid weer extra goed te reinigen heb je echt een compleet verzorgingsritueel voor de dag. Ik vind het vinden van een goede lijn, die ook nog eens lekker ruikt wel lastig. Het liefst gebruik ik natuurlijke product, in elk geval ingrediënten die goed zijn voor jezelf, maar ook voor de natuur en uit de natuur komen. Daarbij mis je vaak een prettige geur. En wie Kneipp net als ik al jaren gebruikt, weet dat het qua geur altijd goed zit met Kneipp. Ik ben daarom ook gek op de douchegels van Kneipp.

Wat kost de Kneipp Mindful Skinlijn?

Adviesprijzen: reinigingsgel € 9,99 (190 ml), 24H crème € 19,99 (50 ml), vitamine serum € 19,99 (30 ml), oogcrème € 19,99 (15 ml), dagcrème € 19,99 (50 ml) en nachtcrème € 19,99 (50 ml).

Lees ook over Kneipp

Kneipp Goodbye Stress
Kneipp Silky secret
Kneipp beauty geheim
Kneipp kruidenthee

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *