Koetjes en kaartjes

Koetjes en kaartjesZaterdag kreeg ik een perspakketje van Koetjes en Kaartjes toegestuurd. Daarin zaten een paar kaartjes uit het assortiment van deze leuke kaartjeswinkel. Naast papierwaren hebben ze overigens ook babykleding en woonaccessoires. Neem er ook eens een kijkje. Ik volg ze op instagram.

Zie hier op de foto wat ik heb ontvangen. Dan heb je ook een indruk van wat Koetjes en Kaartjes heeft. Verschillende soorten en verschillende formaten. Reuze handig en leuk.

Zwart-wit
Wat je de laatste tijd sowieso veel ziet is dat veel woonaccessoires, maar ook kaartjes zwart-wit zijn. Zo ook bijna alle kaartjes die ik nu heb ontvangen van Koetjes en Kaartjes. Hetgeen dat ik ontving is behoorlijk gevarieerd van kerst tot en met een kaartje “Love you”. Ben jij ook helemaal van de zwart-wit trend of houd jij het op kleur? Ik vind een combinatie erg leuk. Sowieso zijn kinderen dol op kleur, dus op onze kinderkamertje komen een heleboel kleurtjes, maar absoluut ook wat zwart-wit.

Ik vind zelf uit dit pakketje het “Hakuna Matata” kaartje met de leeuw het leukst. In die serie staan er nog een paar hele leuk kaartjes op de website, onder andere olifant, een panda en een aapje.  Super schattig. Perfect voor verjaardagen van een kleintje.

Wanneer stuur jij een kaartje?
De afgelopen jaren worden er volgens mij wel weer meer kaartjes verstuurd. Digitale kaartjes vind ik zelf helemaal niet zo leuk. Een kerstkaart, geboortekaart of verjaardagskaart hoort gewoon lekker per post te komen, toch? Ze hangen bij mij ook altijd nog een hele tijd in huis ook. Met kerst en een heleboel verjaardagen op de planning hier, gaan er weer een heleboel kaartjes verstuurd worden. Bij verjaardagen, bruiloften etc. bevestig ik ook altijd nog wel een kaartjes aan het cadeautje. Het “Happy birthday” kaartje is zaterdag ook al meteen gebruikt voor een verjaardag.

Wil je ook van die leuke kaartjes? Neem gauw een kijkje bij Koetjes en Kaartjes.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *