Korting op My daughter and me retreat Ibiza

My Daughter and Me retreat Ibiza heeft een speciale last minute korting van 10%  op het moeder en dochter retraite op 20 tot en met 27 oktober 2018, voor lezers van What’s on mama’s mind. Bij het opgeven van de kortingscode MAMAS MIND ontvang je 10% korting op je boeking! Je kunt je opgeven via: info@mydaughterandme.world
My daughter and me

Moeder en dochter retraite op het magische eiland Ibiza

Wanneer? 20 -27 oktober 2018
Waar? Ibiza

Stylist Renu Kashyap organiseert samen met Liza Bot een 2 jaarlijks moeder en dochter retreat op het magische eiland Ibiza. Één in de meivakantie en één in de herfstvakantie. Bij deze retraite staat verbinding voorop. Re-connecten met jezelf, je dochter, de natuur en samen met een groep van gelijkgestemde vrouwen. Ons doel is om de band tussen moeder en dochter te verstevigen , maar ook om quality time te bieden voor de moeders zelf.

Rust in je hoofd, weg van werk en drukte en bijkomen in de zon. Bij ons kom je volkomen tot jezelf en tot elkaar in een luxe en comfortabele omgeving. De zon op je huid, een strakblauwe hemel, een duik in het zwembad en samen zijn met je dochter.

Yoga, massages, spelen in het bos, muziek maken, hiken, kinderkookworkshop, moeder dochter photoshoot, dreamcatchers maken, een bloemen ceremonie. Dit is maar een kleine greep uit door ons met zorg geselecteerde programma. Het is de perfecte blend van connectie, fun, zelfontwikkeling, gezond eten, creativiteit en samen buiten zijn.

Dit retreat is voor jullie samen

Jullie hebben behoefte aan meer tijd en connectie voor elkaar.
Je staat bewust in het leven, en je gunt jezelf en je dochter deze ervaring.
Tijd bestaat niet, maar haar kind tijd vliegt voorbij en jullie willen hier nu bij stilstaan.
Jullie zijn avontuurlijk en houden van reizen, gezonde voeding en Yoga.

For a child love is spelled: T-I-M-E

Ibiza

Mei en Oktober zijn prachtige maanden op dit bijzondere eiland. In mei staat het eiland in bloei, in oktober kun je nog heerlijk zwemmen in de lichtblauwe zee. Het licht, de afwezigheid van grote toeristen massa’s, en de natuur geven je precies die rust waardoor je even helemaal terugkomt bij jezelf. Ibiza heeft misschien de reputatie van ‘party eiland’ maar dat is slechts een klein aspect van deze magische plek dat al sinds de jaren ’20 kunstenaars en muzikanten aantrekt en waar mensen met een vrije geest zich thuis voelen.

Healthy food

Naast alle activiteiten is voeding ook een belangrijk onderdeel van dit retreat. Iedere dag worden met veel liefde heerlijke vegetarische maaltijden bereid, welke zo puur mogelijk zijn zonder geraffineerde suikers en zoveel mogelijk glutenvrij. Denk hierbij aan heerlijke smoothies, homemade granola, zelfgebakken bananenbrood, gezonde salades met lekker veel groenten, vers gemaakte soepen en overheerlijke healthy desserts. Een vers kopje koffie of een organic wijntje mogen daar natuurlijk niet aan ontbreken. Genieten staat tijdens dit retreat centraal!

Locatie

Het retreat vindt plaats op een prachtige en stijlvolle locatie in het Noorden van Ibiza genaamd Casa Amore. Deze plek is uniek op het eiland, en zal zeker bijdragen aan een onvergetelijke week in de natuur. Gelegen op het platteland, hoor je enkel de geluiden van vogels, schapen en kikkers en word je in alle stilte wakker, terwijl de opkomende zon het huis verlicht. De villa ligt in het dorpje San Lorenzo in het Noorden van het eiland, op slechts 10 minuten met de auto van diverse mooie zandstranden, De dorpjes Santa Gertrudis en Sant Juan liggen op 5 minuten rijden van het huis.

Het huis

De finca (Spaanse villa) beschikt over 7 slaapkamers. Diverse kamers beschikken over een eigen terras die voldoende privacy biedt wanneer je daar behoefte toe voelt. Het zwembad met ruim terras is het middelpunt van de locatie en het verlengstuk van de ‘outdoor’ woonkamer.

Het is een fijn huis voor kinderen door de ruime tuin en het grote zwembad. De finca is omheind en daardoor helemaal veilig. Naast het terras is er een grote tuin en een buiten BBQ. Er bevindt zich een huisje met parkieten, een vijver met goudvissen en kikkers en een ruime zandbak om in te spelen. In de moestuin groeien avocado’s, granaatappels, sinaasappels en citroenbomen. Deze worden dagelijks vers geplukt voor het ontbijt.

De prijs: vanaf 1800 euro. Met de kortingscode MAMAS MIND krijg je 10% korting.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *