Kortingscode Dresselberg horloge

dresselberg horlogeEen kortingscode van 12,5% voor een superhip Dresselberg horloge, speciaal voor mijn lezers. De code is geldig t/m 23 september 2018: mamasmind

 

 

Must-haves for moms

Vandaag een tip voor jezelf, in plaats van een must-have voor je kinderen. Ik maakte kennis met de Nederlandse start-up Dresselberg horloges en mag jullie 12,5% korting geven op deze mooie klokjes. Rik is eigenaar van Dresselberg en ontwerpt de horloges zelf. Hieronder lees je meer over de horloges en op de foto’s zie je mijn favorieten. De horloges zijn te koop vanaf € 89, er worden maximaal 1000 stuks van een ontwerp gemaakt, waardoor je een redelijk uniek exemplaar krijgt.

Dresselberg

Karakteristieke horloges voor eigenwijze mensen. Met unieke designs die zich aanpassen aan de drager en in gelimiteerde oplage verkrijgbaar zijn. Maak kennis met Dresselberg. Een nieuw Nederlands horlogemerk waarbij stijl, kwaliteit en uitstraling voorop staan.

kortingscode horloge dresselberg

De horloges van Dresselberg zijn stuk voor stuk onopvallend opvallend en worden gedragen door zowel mannen, vrouwen, jongens en meisjes. “Bij het ontwerpen van de horloges denken wij niet in hokjes. Eigenwijs en jezelf zijn staan helemaal los van leeftijd, gender, seksuele voorkeur of etniciteit. Waar we wél in geloven zijn mensen die zelf hun keuzes maken. Want wie zichzelf is kan zich beter ontwikkelen en kan meer respect en begrip opbrengen voor wie anders is. En daar profiteert de hele samenleving van.” Vertelt eigenaar en designer Rik de Lavaletta. De horloges onderstrepen je persoonlijkheid en zijn een geweldig cadeau om te geven én te krijgen.

kortingscode horloge dresselberg

Benadruk je unieke karakter

Dresselberg richt zich op stijl, kwaliteit en uitstraling en wil met unieke ontwerpen schoonheid creëren voor de wereld om ons heen. Bijzonder is dat de horloges zich aanpassen aan de drager. Een gouden horloge zal chique staan bij een elegant geklede vrouw. Hetzelfde horloge staat juist stoer bij een 17-jarige jongen op een scooter. En stel je hetzelfde gouden horloge eens voor bij een rapper. Het sluit naadloos aan op zijn stijl. Universeel is vaak saai. Tenzij het goed ontworpen is.

kortingscode horloge dresselberg

Een mooiere wereld

Dresselberg horloges maken de wereld een beetje mooier. Op meerdere manieren. Een deel van de winst wordt namelijk gedoneerd aan lokale goede doelen, waarover de klanten mogen meebeslissen. “Elke keer als je kijkt hoe laat het is, zie je een prachtig ontworpen horloge en word je herinnerd aan de schoonheid van de wereld om ons heen en aan de zorg die onze wereld verdient. En elke keer weet je dat jij daaraan een beetje hebt bijgedragen.”

Gelimiteerde oplage

De Dresselberg horloges zijn gemaakt van een hoge kwaliteit roestvrijstaal en zijn bestand tegen spatwater en regen. Ze zijn verkrijgbaar vanaf € 89 via www.dresselberg.nl. Per ontwerp worden wereldwijd slechts 1000 exemplaren uitgebracht. Zo weet je zeker dat je je kunt onderscheiden en je eigen unieke karakter kunt benadrukken. Om er echt helemaal je eigen draai aan te geven zijn de bandjes eenvoudig te verwisselen. Elk uurwerk wordt verpakt in een stijlvol houten doosje. Direct klaar om cadeau te geven met Kerst of bij elke andere speciale gelegenheid.

Met de kortingscode mamasmind krijg je nu 12,5% korting op de Dresselberg horloge. Dat scheelt je dus meer dan 10 euro op een horloge van € 89.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
kortingscode Dresselberg
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

1 reactie op “Kortingscode Dresselberg horloge

    Ellen

    (4 september 2018 - 13:06)

    Ontzettend gaaf en mooi horloge. aangezien ik gek op horloges ben wil ik graag meedoen.
    groetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *