Kortingscode voor een gepersonaliseerde poster!

PosterTime

Je ziet ze vast wel eens voorbij komen, geboorteposters die herinneren aan de geboorte aan je kleintje en die bovendien geweldig staan in de kinderkamer. Mirjam en Renske, die elkaar in de Filipijnen ontmoetten toen ze daar allebei woonden, runnen sinds maart 2018 webshop PosterTime -> www.postertime.nl

babyschets postertime

Ze ontwerpen gepersonaliseerde posters voor alle momenten in het leven waar je graag bij stil staat. Denk aan: geboorte, huwelijk, jubilea een verhuizing of bijzondere verjaardag. Iedere poster wordt op maat gemaakt en het aanbod in ontwerpen is heel groot. Alleen al voor de geboorte posters kun je kiezen uit onder andere een babyschets die overeenkomt met de ware grootte van je kleintje bij geboorte, een maanstandposter met de maanstand op de dag van geboorte, een tekstposter over de newborn of een poster met een geluidsgolf van de hartslag of van de eerste woordjes van je baby.

Postertime baby tekstposter

Het goede doel

Voor een leuk prijsje heb jij een gave poster om je kamer mee op te vrolijken én help je kinderen in de Filipijnen om naar school te gaan. Win-win situatie toch?!

postertime maanstandposter

Korting

Goed nieuws, tot 15 september a.s. krijg je met de kortingscode 15KIM 15% korting op je bestelling!

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *