Kraamcadeau eerste voetafdruk

What's on mama's mind - Shoesme kraamcadeau2Nog 1 weekje werken en dan begint mijn zwangerschapsverlof. Inmiddels alweer bijna 33 weken zwanger, wat is dat snel gegaan! Ik ben er wel aan toe, het zitten aan mijn bureau de hele dag werd erg zwaar. Nu kan ik rustig uitkijken naar de komst van ons tweede kleintje, genieten van mijn zoontje en rondkijken voor leuke spulletjes voor de babykamer.

Van Shoesme kreeg ik een vervroegd kraamcadeautje. Ontzettend leuk om te openen. Het is iets nieuws, namelijk een kraamcadeau voor de állerkleinste voetjes.

Mooie, schattige, roze sokjes voor kleintjes van 0 tot 6 maanden. Daarnaast zit er in de luxe giftbox ook een bewaardoosje voor de eerste voetafdruk van je kleintje. Je kan namelijk in herinneringsschuim een afdruk maken van het voetje van je baby’tje. Dat is natuurlijk erg bijzonder, want zo vergeet je nooit hoe schattig, lief en klein die voetjes waren. Ik vind de voeten van mijn zoontje nu al reusachtig (maatje 23), haha.

What's on mama's mind - Shoesme kraamcadeau1In de giftbox zit ook een informatieboekje met allerlei informatie over de groei van de voetjes van je kleintje: ‘Van mijn eerste voetafdruk naar mijn eerste schoentje’. Je kunt met het doosje zelfs de schoenmaat van je kleintje opmeten. Superhandig!

Het Babyproof Kraamcadeau is, naast de fuchsia die ik heb ontvangen, ook verkrijgbaar in de kleuren; roze, blauw en beige. Voor ons nog een paar weekjes wachten, maar ik kijk er naar uit om het voetje vast te leggen in het herinneringsschuim. In het boekje, maar ook op de website vind je handige informatie over hoe je de voetafdruk maakt. Een tip: doe het als je kleintje slaapt, dan zijn ze vaak een stuk minder beweeglijk.

Aangezien we de winter in gaan vlak na de geboorte zullen de sokjes lekker warm zitten.

Wil je ook zo’n leuk kraamcadeau? Neem dan een kijkje op de website van Shoesme.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

1 reactie op “Kraamcadeau eerste voetafdruk

    Ellen PelserFroon

    (30 augustus 2015 - 16:30)

    Wat een leuk kraamcadeau, brengt me weer op een idee. Heel veel succes met je laatste werkweek en dan genieten want het wordt nog druk genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *