Kruiptunnel voor kleine kinderen

Het mooie weer biedt weer veel buitenspeelmogelijkheden. Het buitenspeelgoed werd dan ook weer uit de kast gehaald. Maar wij hadden ook een nieuwe aanwinst. Een Nijntje Kruiptunnel.

Nijntje kruiptunnel

Kruiptunnel

Een kruiptunnel ken je wellicht wel van peutergymles of misschien hebben ze hem wel op het kinderdagverblijf, opvang of de basisschool. Het is speelgoed dat beweeggedrag stimuleert en waar al heel kleine kinderen plezier van kunnen hebben. De Nijntje kruiptunnel is voor kinderen vanaf 12 maanden, maar we hadden er zelfs met kleuters van 5 en 6 jaar veel lol mee.

Nijntje kruiptunnel

Tijdens ons weekendje weg afgelopen week in Limburg, werd er druk gespeeld met de kruiptunnel. Behalve er doorheen kruipen en in verstoppen, werd hij ook gebruikt om ijsje vanuit de verkopen of als jurk. De kinderen gingen dan staan en stonden rechtop in de tunnel. En een lol dat ze hadden.

De hond wilde er ook maar al te graag in, maar hij was daar toch iets te groot voor. De tunnel is uiteraard vooral bedoeld om doorheen te kruipen, maar hij heeft dit weekend bij ons behoorlijk wat te verduren gehad en is nog steeds helemaal mooi. Daarnaast ruim je de tunnel heel makkelijk op, je vouwt hem op en bindt hem met touwtjes aan elkaar vast, zodat hij niet weer uitrolt. Hiermee is het heel plat op te bergen, dus het kan makkelijk mee op vakantie.

Nijntje kruiptunnel

Hartstikke leuk en ideaal speelgoed voor dreumesen, peuters, kleuters en jonge kinderen.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Nijntje kruiptunnel
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *