L.O.L. Surprise Remix dolls

Waanzinnig populair zijn de L.O.L. Surprise verrassingen. Mijn dochtertje van vijf jaar weet al helemaal wat het inhoudt als je een LOL Surprise cadeautje krijgt: namelijk heel veel uitpakken en dan een geweldige verrassing. En uiteraard is er ook dit jaar, met het oog op de feestmaand vol Sinterklaas- en kerstcadeaus weer wat moois. L.O.L. Surprise Remix!

L.O.L. Surprise Remix dolls

L.O.L. Surprise Remix

Op 26 september is de verkoop gestart van de nieuwe L.O.L. Surprise! Remix-producten. Ook is er een muziekalbum online uitgebracht! Fans kunnen naar www.lolsurprise.com voor gratis downloadbare ‘party’ activiteiten en de nieuwe Remix-dansmoves!

L.O.L. Surprise! Remix-producten

Bij alle L.O.L. Surprise! Remix-producten draait het om muziek. Zo hebben de Remix OMG poppen een vinyl plaat, die echt muziek afspeelt en kun je een boombox maken met de Hairflip en Pets verpakking. De O.M.G. poppen en tots staan klaar om op te treden en hun ultieme concert te geven tijdens hun -So Extra Tour-, maar alle muziek is geremixt!: ‘Unbox the lyrics’!

Verzamel alle 4 de L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix dolls

lol suprise remix dolls

Er zijn maar liefst 4 O.M.G. Remix dolls te verzamelen. Lonestar is een echte country girl met cowboyhoed, Kitty K is een R&B diva met haar glinsterende jas en bodysuit, Pop BB laat zich inspireren door popmuziek en creëert unieke fashioncombinaties en dan hebben we nog Honeylicious; Honeylicious laat zich inspireren door hiphopmuziek en vindt het belangrijk om de perfecte mix te creëren, zowel wat muziek als mode betreft!

Elke L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix doll bevat 25 verrassingen om uit te pakken en een vinyl plaat die daadwerkelijk muziek afspeelt in het muziekgenre van de pop.

L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip-poppen

lol suprise hairflip

L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip-poppen zijn gloednieuwe karakters die elk een muziekgenre vertegenwoordigen: pop, r&b, hiphop, country of rock. De verpakking speelt echt muziek af. Onthul de verzamelbare muziekplaat van elke pop en speel hem af op de platenspeler-verpakking. Nadat je de songteksten van je pop hebt gevonden, kun je haar helpen zich klaar te maken voor het concert. Pak een pop uit met een supergek kapsel. Open het haar en onthul een haarverrassing. Heeft ze een nieuwe haarkleur of een andere haarstructuur?

L.O.L. Surprise! Remix Pets

De gloednieuwe pets vertegenwoordigen elk een muziekgenre met op de muziek geïnspireerde accessoires en een bijbehorende stijl. De pets willen het concert bijwonen, maar er mogen geen huisdieren naar binnen. Dus trekken ze hun NIEUWE vermommingsoutfits aan, waardoor ze net poppen lijken. Nu kunnen ze naar binnen glippen. De casette-verpakking van de Pets onthullen een deel van het Remix lied.

L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix 4-in-1 Vliegtuigspeelset

lol surprise vliegtuig

De O.M.G poppen en tots reizen in stijl naar hun concert met het L.O.L. Surprise! Remix 4-in-1 Vliegtuig. Deze 4-in-1-speelset kan transformeren in een: vliegtuig, auto, opnamestudio en DJ cabine. Pak 50 verrassingen uit, zoals echt werkend licht en geluid, serveerwagentje met borden en bekers, rolkoffers, bagagevakken die open en dicht kunnen, stoelriemen en meer!

L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix Super Surprise

Pak 2 rockbands en 70+ verrassingen uit met de L.O.L. Surprise! Remix Super Surprise. De ultieme rockconcert-uitpakervaring. Met 4 exclusieve L.O.L. Surprise! O.M.G. modepoppen, 4 exclusieve L.O.L. Surprise!-poppen (hun zusjes) en 4 rockinstrumenten die echt muziek afspelen!

Verkoopadviesprijs:

L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix doll € 41,99
L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip-pop € 19,99
L.O.L. Surprise! Remix Pets € 15,99
L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix 4-in-1 Vliegtuigspeelset € 94,99
L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix Super Surprise € 149,99
(bevat affiliatelinkjes van bol.com)

Lees ook:

L.O.L Surprise Monopoly
L.O.L Suprise OMG
L.O.L Surprise hairgoals

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *