Lancering nieuwe Etos luiers van Woezel en Pip

What's on mama's mind pip etosGastblogger Auke ging naar de lancering van de Etos Woezel en Pip luiers! Hieronder lees je haar blog over dit leuke event en de leuke nieuwe luiers.

Twee hondjes en een luier
Goed nieuws voor jullie kids die nog luiers dragen, slecht nieuws voor de ouders die hun kinderen zindelijk willen krijgen. Etos heeft hun luiers vernieuwd, van betere kwaliteit, dunner, droger en zachter. En het klopt, want ik heb ze de afgelopen maand uitgebreid getest bij dreumes en een baby. En tot op heden is er geen poep en plas langs de luier gegaan.

Het geeft me een fijn gevoel dat je als ouder je kind een fijne luierWhat's on mama's mind dinand woesthof aandoet, waar zij zo min mogelijk last van hebben. En het is ook nog een betaalbare luier. Onze dochter van ruim 2,5 jaar wordt echter vooral heel blij van het uiterlijk van de nieuwe Etos luiers, met haar helden Woezel & Pip. Dus met een grote Woezel & Pip fan in huis en een moeder die graag haar stoere dochter op de wc wil krijgen, is dit geen goede combinatie. Maar stiekem ben ik eigenlijk óók gewoon fan, van de twee hondjes, maar ook van de luiers.

Feestje
Toen Mama’s Mind vroeg of wij het leuk vonden om op 31 augustus naar de lancering te gaan van de nieuwe Woezel en Pip luiers, zeiden we gelijk JA. “Gaan we dan naar de échte Woezel en Pip, What's on mama's mind smink woezel en pipmama?” “Ja, de echte Woezel & Pip, schat.” En wat was het een feest, van begin tot het eind. We werden hartelijk onthaald door de “echte” Woezel en Pip. Er werd geknuffeld, gekust en gekletst met de twee hondjes. Daarna ging het verder met lekkers,  ballonnen, schmink, glittertattoos, de officiële opening door Dinand Woesthoff en zijn vrouw. Als knaller was er ook nog een voorstelling.

Het was een bijzonder dag waarin werkelijk alles stond in het thema van de twee hondjes. Van cupcakes, tot een diadeem met Pip oortjes, ballonnen in de vorm van hondjes en zelfs een leuke goodybag voor de ouders en een Woezel & Pip koffertje voor de kinderen. Als één van de laatste gingen we weg. Logisch, niemand wil dat er aan zo’n leuke middag een einde komt, ook ik niet.

Maar ik geniet nog elke dag na, wanneer ik die kleine billetjes zie wegrennen met twee schattige hondjes achterop.

What's on mama's mind etos
Kim van Mama’s mind schreef eerder ook een review van de Woezel en Pip luiers, daar lees je meer over de luier voor als je nieuwsgierig bent!

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *