Lauver roze

What's on mama's mind lauver leopardOver webwinkel Lauver heb ik al eens eerder een blog gemaakt. Graag breng ik een paar toffe productjes van deze webshop onder je aandacht, allemaal in het roze. Van bijtringen tot babyschoentjes, alles is betaalbaar bij Lauver en daarom extra leuk om flink te shoppen.

Houten bijtring
Houten roze bijtring (ook in andere kleuren te verkrijgen) met schattige What's on mama's mind paasbijrting lauverkonijnen oren. Perfect voor Pasen, maar net als in onze babykamer kunnen konijnen altijd. Ongeacht of het Pasen is of niet. De houten ringen kosten € 5,95.
Mijn dochtertje is zeer gelukkig met de roze variant.

What's on mama's mind crochet espadrilles lauverEspadrilles
Voor de zomer staan ook bij ons deze roze Crochet espadrilles klaar. Ik kijk er naar uit dat onze kleine meid in onze tuin rond kruipt met de schattige roze schoentjes aan haar voetjes. Ze kosten € 10 en zijn verkrijgbaar in twee maten: 0-6 maanden en 6-12 maanden.

Ik kijk uit naar de hogere temperaturen en het zonnetje, jij ook?!

What's on mama's mind haarbandje lauverHaarband rozen
Dan hebben we nog zo’n leuk zomers item. Een roze haarbandje met rozen. Ook deze zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar voor slechts € 5,95. Niet alle baby’tjes worden met een weelderige bos met haar geboren. Dat is voor een haarband als deze dan ook geen noodzaak, gewoon lekker over dat schattige koppie heen.

Wil je nog meer leuks zien van Lauver? Neem dan ook een kijkje op de website of volg Lauver.nl op instagram, zeker de moeite waard, want er zijn erg leuke winacties.

What's on mama's mind opgestuurd artikel

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *