LEGO bouw en sticker je eigen auto

Na Meesterbouwer in 5 minuten en LEGO Jurassic World – Bouw je eigen avontuur! heb ik weer een tof LEGO doeboek. Inclusief zelf te bouwen autootje en stickers.

LEGO bouw en sticker je eigen auto

Maak jij jouw gepersonaliseerde LEGO bouwwerk(en) met de allercoolste stickers?

LEGO bouw en sticker je auto

Bouw en herbouw de 3-in-1 LEGO raceauto en pimp jouw voertuig met alle stickers! Dit lees- en-speel doe-boek draait om het ontwerpen en versieren van de coole LEGO raceauto. De cadeaubox geeft jonge lezers de kans om meerdere eigen LEGO auto’s te maken en personaliseren, inclusief bouwtips en toffe spelletjes en puzzels!

Dit zijn echt te gekke boeken om cadeau te geven met een kinderfeestje, maar ook absoluut om mee te nemen op je zomervakantie. Je kan bouwen, ontwerpen, en puzzelen.
In het boek staan eerst tips hoe je aan de slag kan gaan met de bouwstenen en stickers uit het boek. Je kan zelf kiezen welk voertuig je wilt bouwen met de steentjes en welke stickerstijl jij het gaafst vindt. Zoek de stickers uit en volg de stappen op de stickerpagina. Stickers plak je op 1 steentje, dus niet over meerdere steentjes tegelijk en de stickers mogen ook niet uitsteken over de randen. Je kunt je voertuig ook aanpassen met ideeen die je opdoet in dit leuke bouw en sticker je auto LEGO boek of gewoon naar eigen idee.
Welk voertuig kies je? De snelheidsduivel, dragster of hot rod?

Adviesleeftijd is 6 jaar, het is echt een ontzettend leuk boek die de creativiteit van jonge kinderen stimuleert. Mijn LEGO fan is groot fan van de boeken en heeft veel plezier aan het boek.

Titel: LEGO® Bouw en sticker je eigen auto | Leeftijd: 6+ | ISBN: 9789463850773 |
Prijs: €17,99

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *