LEGO Jurassic World – Bouw je eigen avontuur!

Na het gave LEGO – Meesterbouwer in 5 minuten is er weer een geweldig LEGO boek met bouwstenen verschenen: LEGO Jurassic World – Bouw je eigen avontuur! Deze LEGO boeken zijn een combinatie van bouwblokjes en een werkboek. Je bouwt je eigen avontuur op basis van het verhaal in het boek met de bijgevelerde steentjes. Doe met het boek bouwinspiratie op en ga lekker aan de slag.

LEGO jurassic world

Ben jij klaar voor een spannend avontuur in Jurassic World?

Beleef een spannend LEGO Jurassic World avontuur met deze cadeaubox vol spannende verhalen, bouwtips en -ideeën die je helpen bij het bouwen van de stoerste dino’s!

Bij dit boek wordt een helkoptermodel, die je zelf mag bouwen, geleverd en het Owen minifiguur. Als je het boek openslaat maak je eerst kennis met het minifiguur Owen Grady. Owen Grady is namelijk dino trainer en ook nog eens onderzoeker bij Jurassic World. Daarnaast heeft Owen ook partners, namelijk het team bestaande uit: Claire, Vic, Dr Wu, Simon en Danny. Ze werken aan een project waarbij hij vier babyraptors traint. Zijn trouwe hond heet Red.

LEGO jurassic world

Blader verder in het boek en beleef het spannende avontuur. Doe inspiratie op en laat je fantasie erop los. Om echt veel te kunnen bouwen heb je wel wat eigen steentjes nodig. Het boek geeft daarnaast ook leuke informatie. Zo staan er termen uitgelegd over hoe de steentjes, staafjes enzo allemaal heten, want alle blokjes hebben hun eigen LEGO termen.

Lees het boek eventueel samen en kijk dan wat je samen wilt bouwen of naspelen.

Titel: LEGO® Jurassic World – Bouw je eigen avontuurAuteur: LEGO® Leeftijd: 6+  | ISBN: 9789463850827 | Prijs: €23,99

Bekijk ook LEGO Meesterbouwer in 5 minuten

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *