Lekkere lunch voor dreumes

Meergranen wrapsKrjigt jouw kleintje altijd lekker gezond boterhammetjes tijdens de lunch? Hier eet onze dreumes twee boterhammen rond 12:00 uur. Met boter en daarop bijvoorbeeld stroop, smeerkaas, pindakaas, smeerleverworst, hüttenkäse, jam of Philadelphia. Gewone kaas vindt hij helemaal niks.

Soms is het tijd voor een verwennerij. Dan krijgt hij een wraptosti. Wil je dat ook eens proberen? Heerlijk eenvoudig, maar erg smakelijk.

Verwarm een wrap, bijvoorbeeld meergranen, door hem in een koekenpan op het vuur te leggen. Leg daarop een plakje ham en kaas. Vouw na ongeveer 20 seconden de wrap door de helft dicht. Zet het vuur zacht, zodat de kaas langzaam smelt. Draai de wrap om na ongeveer 30 seconden en vouw hem weer dubbel. De wrap is nu in vieren gevouwen. Is de kaas helemaal gesmolten? Even aflaten koelen, een paar stukjes tomaat er op en eetsmakelijk.

Je kunt er ook bijvoorbeeld Philadelphia op doen. Dan verwarm je de wrap aan beide kanten ongeveer Philedelphia30 seconden en haal je hem uit de pan. Daarna smeer je de Philadelphia er op en rol je hem op als een pannenkoek. Snijd de wrap in reepjes. Je kleintje zal smikkelen.

Eet smakelijk!
Ook heel lekker met bijvoorbeeld gerookte zalm, gerookte kip, beetje sla erop. Lekker variëren.

Natuurlijk kun je ook lunchen met deze heerlijke bananenpannenkoekjes.

De afbeeldingen zijn van www.ah.nl

 

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *