Leren door te spelen

Het is schoolvakantie, dus er wordt nu zes weken lang volop gespeeld. Bij uitgeverij stam vind je heel leuk spelletjes waar kinderen ook nog wat van leren, zonder dat het “stom” is of zo “verplicht” voelt. Bij Uitgeverij Stam vind je beloningsstickers en beloningskaarten , omdat volgens hen belonen altijd werkt. Je stimuleert er positief gedrag mee en het beïnvloed de ontwikkeling van kinderen. Ze hebben beloningsets voor zindelijk worden, maar ook heel algemeen. Je kunt natuurlijk verschillende redenen bedenken waarom je met beloningsstickers wilt werken.

Hulpboeken

Bij Stammetjes.nl vind je ook bijvoorbeeld Het Brilboek. Dat is een boek voor kinderen die een bril nodig hebben. Het boek bevat tekeningen die je kunt inkleuren. Het hele verhaal is in beeld weergegeven. Als je een bril gaat dragen moet je daaraan wennen, dit boek helpt daarbij. Het maakt ook het nut en de noodzaak van het dragen van een bril duidelijk. Je hebt ook het Oogplakboek, voor kinderen met een lui oog. Een lui oog moet zijn werk doen, dit doen ze door het goede oog dagelijks af te plakken. Daar leert het slechte oog van. Met het oogplakboek worden de kinderen speels bevorderd om hun oog pleister trouw op te plakken.

happy swimmer

Zwemstuurkaarten

Er zijn ook speciale zwemstuurkaarten voor zwemleraren en ouders. Je kunt ermee kinderen van 4 en 5 jaar leren zwemmen. Na uitleg kunnen de kinderen zelf met stuurkaarten werken. Een set zwemstuurkaarten bestaat uit 44 waterbestendige kaarten op a4 formaat en 44 stuurkaartjes (met dezelfde afbeeldingen) op a6-formaat.

Oppasboek

Is er regelmatig iemand die op jouw kinderen past. Opa en oma, oom en tante of een ingehuurde oppas? Het is leuk als e oppas wat vertelt over zijn of haar ervaringen. Hiervoor heeft Stammetjes.nl bijvoorbeeld een oppasboek van Dikkie Dik. Zo maak je leuke herinneringen voor later. Leuk om terug te lezen, wat iedereen met jou mee heeft gemaakt later, toch?

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *