Lief! lifestyle voorjaarscollectie 2018

Wat een grauwe dag vandaag. Hopelijk kan ik het een beetje opfleuren met weer een leuke voorjaarscollectie. Deze keer de voorjaarscollectie 2018 van lief! lifestyle. Mijn zoontje heeft een prachtig vestje uit de nieuwe collectie die je binnenkort bij de Wehkamp kunt shoppen. Het vestje heet: Ocean dude en komt beschikbaar in maat 62 t/m 128.

Ocean dude jongensvest

Mijn zoontje heeft hem in maatje 104 en hij is smal en ongeveer 1 meter 08. Hij past goed, een maat groter was te groot geweest. Lief! lifestyle is bij mijn kinderen vaak aan de ruime kant. Dus die kan je echt op maat kopen (beter niet te groot). Hieronder zie je hem met het vestje aan. Mijn zoontje noemt het zijn politievest, want hij vindt de kleuren politiekleuren. Hij draagt het vestje dan ook graag en moppert zelfs het in de was zit.

lief lifestyle zomercollectie 2018

Lief! lifestyle inspiratie zomercollectie 2018

Het inspiratieboekje van de zomercollectie kun je hier bekijken:

 

Behind the scenes van de fotoshoots lief! lifestyle

Heb je weleens gezien hoe het er eigenlijk aan toe gaat als een merk als lief! lifestyle een fotoshoot doet met kinderen om een nieuwe collectie onder de aandacht te brengen? Neem een kijkje achter de schermen bij de lief! lifestyle zomershoot voor de SS18 collectie!

 

Shoesme regenlaars groen vanaf € 29,95.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
zomercollectie lief! lifestyle 2018
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *