lief! lifestyle zomersale bij Wehkamp

Heb jij ook nog hoop op een mooie nazomer? Ik wel hoor, dus ondanks de prachtige najaarscollecties, vind ik de zomersale ook nog erg leuk om te bekijken. Vandaag dus nog een leuke sale tip, die ik toevallig voorbij zag komen in mijn mailbox.

Mooie kleding voor een fijn prijsje. Zoals deze leuke zomeritems van lief! bij Wehkamp.

lief! lifestyle

Lief lifestyle sale

lief! lifestyle shop je bij Wehkamp. Een paar jaar terug zat lief! nog in de binnenstad van Nijmegen, helaas zit hij er niet meer, want ik kwam er graag even binnen. Bestellen bij de Wehkamp is overigens wel ideaal, want het is vanaf 20 euro al gratis verzending en je stuurt het gratis retour.

Zomerjurkjes en rokjes

Lief lifestyle sale

De allerleukste jurkjes en rokjes in mooie kleurtjes. Ik ben altijd heel erg weg van de oranje roze kleurcombinatie.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
lief! lifestyle sale
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *