Lief outfit

What's on mama's mind - lief basiscollectie Een maand geleden schreef ik een blogje over hoe mijn zoontje altijd in zijn pyjamaatje door ons huis banjert. Hij heeft ontzettend veel plezier van zijn Lief! lifestyle pyjama.

Vorige week was hij bij opa en oma logeren en ook daar kon hij in zijn pyjama spelen, ‘s morgens. Het is lekker luchtig en makkelijk aan te trekken. Zijn nieuwste outfit van lief reed hij dan ook in zijn pyjamaatje rond in zijn bakfietsje. Hij vindt het altijd zo leuk als er pakketjes worden bezorgd. Hij helpt met openmaken en roept meestal iets van “wow” als hij ziet wat er in zit.

Ik vind eind augustus begin september altijd van die overgangsmaanden qua kleding. De zomer loopt op zijn eind, nog een beetje vroeg voor de echte najaarscollectie. Ik koop kleertjes ook zelden ver vooruit, omdat ik geen flauw idee heb welke maat hij over een maand heeft. Dat vind ik nog wel lastig, dus koop veel voor het moment en dan maar afwachten hoe lang hij het past.

What's on mama's mind - lief liftHij is nu 19 maanden. Qua shirtjes en truitjes zit hij nu in maatje 86-92 maar de broeken voornamelijk nog maatje 80. Ook 74 past hij nog weleens, dat is altijd per merk en item bekijken merk ik wel.

Nu het weer iets koeler is (een zomerdipje), gaan de lange mouwen shirtjes ook weer aan en ook de lange broek kan weer uit de kast. Deze broek van lief! lifestyle is heel mooi smal. Onze knul heeft slanke beentjes, dus dan vinden we dat wel het mooiste staan.

Wil je voor de nazomer nog wat leuke kleertjes scoren, dat kan zelfs in de sale, kijk dan even bij lief! lifestyle op de website. Ze hebben zat leuks.

Hierboven zie je ons zoontje een ontsnappingspoging doen uit het appartement op zijn blote voetjes. De voordeur krijgt hij zelf open, dan de kinderwagen van de rem, de liftknop indrukken lukt ook al en vervolgens in de lift naar 0. Maar goed dat we hem in de gaten hielden, want zijn plan was “trein rijden”, althans dat riep hij enthousiast toen hij in de lift stond.

Het oufitje dat ik heb:
Shirt lange mouw € 15,95
lief! broek nu in de sale met 50% korting van € 32,95 voor voor € 16,48

Wil je vaker outfitjes zien van mijn zoontje? Volg me dan ook op instagram onder Mamasmind, daar kun je lief! lifestyle ook volgen trouwens.

 

Opgestuurd artikel klein

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

4 reacties op “Lief outfit

  Nathalie Mulckhuijse

  (24 augustus 2015 - 08:06)

  Hier bij mijn zoontjes ook veel van lief! gehad. voor ons kleine meisje vind ik z8 leuker 🙂

   mamasmind

   (24 augustus 2015 - 10:14)

   Leuk, ja z8 heeft ook leuke dingen. Al lukt het me er niet altijd om te slagen!

  Nova

  (18 augustus 2015 - 10:28)

  Heel leuk!! Ik ben normaal gesproken niet van de Lief, maar deze is wel echt super gaaf voor the boys!

   mamasmind

   (18 augustus 2015 - 10:50)

   Leuk, dankjewel. De broek zit ook super mooi. Dat vind ik altijd lastig bij ons smalle zoontje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *