Little label en gymles

What's on mama's mind little label gym1Mijn zoontje is nu bijna 2 jaar en 3 maanden en zit sinds enkele weken op gymles. Elke zaterdagochtend gaan we gymmen. Om 9:00 uur stappen we de auto in en gaan we naar de sportzaal. Het is peuter- en oudergym, dus ook de papa’s of mama’s worden aan het werk gezet. Zweten dus, haha.

De gymles is geschikt voor kleintjes vanaf dat ze kunnen lopen tot 4 jaar als ik mij niet vergis. Daarna kunnen ze door naar een kleutergroep. Al denk ik dat het pas echt leuk is als de kleintjes tussen de 1,5 a 2 jaar oud zijn. Sommige oefeningen zijn nog best wel moeilijk. Zo moeten ze weleens hinkelen over hoepels en wordt er gevraagd een koprol te maken. Mijn peutertje kan dat nog niet, maar elke week gaat het beter. Ik vind het reuze leuk om te doen.

De kleintjes hebben meestal geen echte sportoutfits aan, maar wel kleding dat comfortabel zit. Dat vindWhat's on mama's mind little label ik natuurlijk niet genoeg, want het moet er ook wel leuk uitzien, natuurlijk. Ik vind het heel leuk om mijn kindjes in een mooie outfit te steken, dus ook naar gymles. Een merk waar ik sinds kort mee kennis mocht maken is Little Label en die kleding is heel geschikt voor een kindje dat van bewegen houdt, want het zit heerlijk comfortabel en het is nog leuk ook!

Deze blauwe broek en lichtblauwe polo heeft hij momenteel aan tijdens de gymlessen. De broek is nog een beetje ruim, maar dan trekken we de touwtjes wat strakker. De polo is heel mooi getailleerd. Ideaal om te gymmen.

Gymmen met je kleintje
What's on mama's mind little label gym21
Ik raad het ouders absoluut aan om eens iets als gymles te proberen. Ik ben het niet van plan om jaren te gaan doen met hem. Maar zo in de minder warme maanden vind ik het erg leuke bezigheid voor hem. Het is goed voor de motoriek en hij speelt heerlijk met andere kinderen om hem heen. Ze leren van elkaar en ze leren simpelweg nieuwe dingen. Zo moest hij afgelopen les balanceren op een schijf met een soort bal er onder (natuurlijk met mij naast hem). Ze lopen over een soort wipwap (een plank). Hier lopen ze een stukje omhoog, als ze halverwege zijn klapt de overkant omlaag en moeten ze naar beneden lopen. Best wel spannend. Ze klauteren in het klimrek, lopen op een evenwichtsbalk, springen op een trampoline en sommige kleintjes doen al een koprol of lopen op klossen (met hulp van hun ouders hoor). Soms mogen ze schommelen of spelletjes met een bal of ringen doen.

Veel dingen die ze daar doen zou ik zelf nog niet met hem geprobeerd hebben, maar toch merk je dat What's on mama's mind little label gym21hij het al kan en reuze leuk vindt. Thuis roept hij nu steeds “gymmen, gymmen” en dan legt hij allerlei obstakels neer (sokken en knuffels). Hier probeert hij dan overheen te springen, haha, reuze leuk. Als papa of mama gaat sporten (hardlopen, hockeyen, tennissen) dan gaan ze gymmen.

De lessen beginnen en eindigen altijd met dansen en liedjes, goed voor de spiertjes. Gymles is hier ook een garantie voor een heerlijk lang middagdutje, wat wil je nog meer op je zaterdag, haha. Al ben ik zelf ook wel aan een middagdutje toe na een les.

De outfit
De joggingbroek uni ocean blue shop je voor € 44,95 vanaf maat 98 tot en met 146-152. Ook heb je ze al vanaf maat 68 tot en met 92, de joggingbroek baby uni ocean blue, voor € 34,95.
Het polo shirt ocean blue melee kost € 34,95 in maat 92 tot en met 146-152.

What's on mama's mind broek little labelWhat's on mama's mind polo little label

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *