Little Love Knuffelpop van Vtech

Vtech heeft weer iets superleuks voor poppenkindjes. De Little Love knuffelpop van Vtech is namelijk te schattig. Een pop met een zeer hoge aaibaarheidsfactor. Kies jij de Eenhoorn, het Konijn of de Kat?

knuffelpop eenhoorn vtech

Little Love – Knuffelpop

nuffelen zou zomaar tot dé gezondheidstrend van 2020 kunnen uitgroeien. Want bewezen is dat het ons gelukkiger maakt, beter laat communiceren en zelfs bijdraagt aan een betere gezondheid. Je kunt het niet vroeg genoeg leren!

Om knuffelen een boost te geven komt VTech met drie heerlijke knuffelkontjes die kleintjes verleiden. Deze Little Love knuffelpoppen zijn niet te weerstaan. Vanwege hun looks, torenhoge aaibaarheidsfactor én de reacties die ze geven. Little Love Mijn Knuffelpop Eenhoorn, Konijn en Kat zijn pure fantasie, ze hebben een eigen karakter en combineren menselijke en dierlijke kwaliteiten en looks. Ze kunnen vooral één ding heel goed: knuffelen! Ze vragen minimale verzorging, maar bieden wel optimale vriendschap en genegenheid.

VTech zou VTech niet zijn, als dit favoriete speelkameraadje geen educatieve kwaliteit en werd toebedacht. Dankzij de slimme techniek in de Little Love Mijn Knuffelpop ontstaat hier een even aandoenlijk als leerzaam rollenspel. Interactieve connectie dus, tussen het kleintje en zijn of haar pop. Nooit zijn Eenhoorn, Kat of Konijn te moe, te druk of afgeleid. Met hun grote poppenogen, de zachte handjes die ze spreiden en hun fopspeen (die zorgt voor troost), moet de poppenmama of papa (1 tot 6 jaar) welhaast van beton zijn om een gehoor te geven aan het signaal: let’s hug!

De Little Love Mijn Knuffelpoppen praten wanneer de harttoets op hun buikje wordt ingedrukt. Hier begint de werkelijke interactie tussen het kleintje en de pop. Er klinken geluidjes, vrolijke reacties, liedjes en melodietjes. En pure fantasie of niet, er ontstaat echte connectie! Samen kleuren leren, samen liedjes zingen, elkaar troosten en samen tot rust komen: deze vriendschaps (h)echt, biedt uitdaging, geeft vertrouwen en soms een beetje troost als het nodig is.

Meer van Vtech

Vtech Little Love bedtijdbaby
Vtech Badpop
Vtech eenhoorn

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *