Little Tikes met Jantje Beton sterk voor buitenspeelplezier!

Little Tikes maakt zich samen met Jantje Beton sterk voor meer buitenspeelplezier!

Little tikes cozy coupe

Amsterdam, 20 maart 2019 – Het is weer de eerste dag van de lente, de dag om lekker buiten te zijn. Buitenspelen is heel belangrijk, maar steeds minder vanzelfsprekend. Daarom zet Little Tikes zich dit jaar extra in voor buitenspelende kinderen. Het merk organiseert de komende maanden diverse activiteiten om de huidige speeltijdcrisis aan te pakken en om samen spelen te stimuleren. Bovendien bestaat Little Tikes dit jaar al 50 jaar, dus dat moet gevierd worden!

Little Tikes Play Big!

De jubileumcampagne met de naam PLAY BIG! omvat een gloednieuwe merkmissie, nieuw entertainment en wereldwijde evenementen waarbij ouders en kinderen SAMEN SPELEN. Little Tikes is niet van plan om het rustiger aan te doen in dit kroonjaar!

PLAY BIG! is het antwoord van Little Tikes op de ‘speeltijdcrisis’ en is ook de nieuwe oproep tot actie van het merk! De campagne viert de belangrijke relatie tussen ouder en kind, en stimuleert ouders en kinderen om ACTIEF te SPELEN en te ONTDEKKEN… SAMEN!

Samen sta je sterker.

Jantje Beton is hét goede doel dat zich samen met kinderen inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speeltijd. Zij willen dat alle kinderen dagelijks kunnen spelen en bewegen. Spelen is belangrijk – daar zijn Jantje Beton en Little Tikes het wel over uit. Reden genoeg om elkaar dit jaar te versterken! In maart gaat Little Tikes de straat op om geld in te zamelen voor Jantje Beton. Samen met een cameraman en een reporter laat het merk voorbijgangers leuke opdrachten met Little Tikes speelgoed uitvoeren, in ruil voor een geldbedrag. Deze missie is te volgen op het YouTube kanaal van Little Tikes! Het ingezamelde bedrag zal op 18 mei 2019 worden overdragen aan Jantje Beton.

Little Tikes activiteiten.

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die Little Tikes de komende maanden gepland heeft staan om samen spelen weer op de kaart te zetten! Little Tikes biedt namelijk niet alleen speelgoed maar ook ervaringen!

Maart – Razende Reporter Little Tikes gaat de straat op om geld in te zamelen voor Jantje Beton! Deze missie is te volgen met een reeks afleveringen op het YouTube kanaal van Little Tikes.

April – Cozy Coupe-liefdadigheidsuitdaging Little Tikes benadert bekende Nederlanders om een Cozy Coupe tot iets unieks om te toveren. Deze one-of-a-kind Cozy Coupe zal worden geveild op 18 mei. De opbrengst hiervan gaat naar Jantje Beton!

Mei – De grootste playdate ter wereld Op 18 mei 2019 organiseert Little Tikes de grootste playdate ter wereld. De naar verwachting druk bezochte evenementen in steden wereldwijd omvatten activiteiten voor kinderen en ouders om samen te spelen. Het Amerikaanse evenement vindt plaats in Zuid-Californië, maar ook in Nederland zal er een Play Big! evenement plaatsvinden. Houd de Little Tikes Facebook pagina in de gaten voor updates.

Mei – Wie jarig is trakteert! Ter ere van 50 jarig bestaan van Little Tikes is in de maand mei de Cozy Coupe €50!

Zomer – Winkelactiviteiten Little Tikes reist door het land en bezoekt belangrijke winkellocaties. Ouders en kinderen worden uitgenodigd om te spelen door middel van activiteiten die ze samen kunnen doen.

Houd de Little Tikes Facebook pagina in de gaten voor updates.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *