Lange broek van Livera voor dames

Ik kreeg de Blogbox toegestuurd. Dit is een doos die naar 25 bloggers is gestuurd, met daarin een aantal mooie items. Uiteraard vertel ik jullie graag wat er in zat. Een van de items is een  lange broek van Livera. Heerlijk om in te relaxen of thuis te werken, haha.

Lange broek Christa

Livera lange broek Christa

Nu de herfst weer is begonnen gaat het weer kouder worden ‘s morgens als je opstaat. Dat heb ik in elk geval al gemerkt, dat is weer wennen! Ik vind het dan altijd fijn om een lange broek aan te trekken. Ik houd er niet van om het koud te hebben als ik net wakker word. Ook na het douchen, wil ik meteen wat warms aan trekken. Afgelopen weekend zijn we appels wezen plukken in de boomgaarden hier in de omgeving. Het begon echter zo hard te regenen, dat we helemaal doorweekt waren en toen moesten we nog naar huis fietsen, dan is deze broek ideaal. Lekker warm en een bijkomend voordeel: hij is nog leuk ook! De broek heeft een naam: Christa. Deze lange broek van Livera met een leuke animal print is perfect voor het herfstseizoen. De broek heeft een elastische tailleband met aantrekkoord en steekzakken. De onderkant van de broekspijp heeft een roll up.

Leuk is hij he? Hij zit ook nog eens supercomfortabel, dus ik ben er erg blij mee.

liver lange broek

Over Livera

Livera wil vrouwen gelukkiger maken door te laten zien, dat mooie, verleidelijke en functionele bodysfashion voor iedere vrouw bereikbaar is, voor ieder figuur en elk moment. Met haar toonaangevende merken behoort Livera tot de beste merkenspeciaalzaken van Nederland in bodyfashion en is merkleider in badmode. Livera streeft er naar vrouwen met de juiste vakkennis en goed advies te voorzien van de beste service. Met de juiste prijs/kwaliteit verhouding wil Livera vrouwen voorzien van elegante, uitdagende en sexy lingerie, waardoor een vrouw zich zeker voelt. Want wie mooie en goed passende lingerie draagt, voelt zich beter en straalt dit ook uit.

Broek Christa is gemaakt van 100% katoen en kost € 19,95

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Broek Christa van Livera
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *