Een review van Therme

What's on mama's mind ThermeIk kreeg wat lekkere producten om te testen. Waaronder de heerlijke douchegel van Therme en een body mist.

Nou dat is aan mij wel besteed.

Het merk Therme is geen onbekend merk voor mij. Ik heb het vaker gebruikt en cadeau gegeven. De twee producten die ik hier beschrijf waren wel nieuw voor mij, van Lomi Lomi. Benieuwd wat ik er van vind?

 

Therme Foaming shower gel mousse

Ik noem het een douchegel, maar het is eigenlijk een mousse of schuim. Lomi Lomi doucheschuim. Heerlijk om je dag mee te beginnen onder de douche. De Lomi Lomi lijn past heel goed bij mij, ik ben namelijk gek op de zoete geur. Deze ruikt naar Kokos en Bloesem. Om precies te zijn Frangipanibloesem (daar had ik nog niet eerder van gehoord, jij wel?).

De Foam is eerst een stevige witte gel, een beetje scheerschuimachtig. Alleen dan ruikt het veel What's on mama's mind Therme lomi lomilekkerder. Daarna wordt het heel luchtig als een soort wolk. Ik wrijf het eerst altijd in mijn handen zodat het flink gaat schuimen.

Hij kost € 7,50 voor 200 ml in de Therme webshop.

Therme Body Mist

Een body mist, een product dat ik niet zo snel over nadacht om te kopen, maar het is heerlijk. Het is verfrissend om op te sprayen en het ruikt zalig. Wederom de geur van de Lomi Lomi lijn die zoet ruikt naar Kokos. Het geurt naar het ultieme vakantiegevoel. Zomer, zon, zee, strand en kokosnoten.

Deze tip heb ik nog even van de website van Therme geplukt, maar ik heb hem uitgevoerd toen wij op vakantie gingen!  “Tip: de Lomi Lomi Body Mist is ook heerlijk te gebruiken in je interieur, op je wasgoed of op je linnen. Wist je dat het ook heerlijk is om je kleding mee in de sprayen die je in je koffer doet voor je op vakantie gaat? Zo voorkom je dat je kleding muf gaat ruiken.”

De Therme body mist Lomi Lomi kost 7,25 voor 60 ml.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *