Looney Tunes Cartoons van start op familiezender Boomerang

Vandaag 7 juni gaat de gloednieuwe show Looney Tunes Cartoons van start op familiezender Boomerang. De snelle grappen die je van de Looney Tunes gewend bent zijn terug, evenals de koppels waarin zij altijd te zien zijn; jong en oud kan genieten van onder anderen de cartoonlegendes Bugs Bunny, Daffy Duck en Porky Pig. De show is een waar feest der herkenning voor de oudere generatie en genieten voor de allerkleinsten. Looney Tunes Cartoons is vanaf vanaf om 13:00 uur te zien op TV-zender Boomerang.

Looney Tunes Cartoons

De iconische cartoonlegendes Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig en alle andere geliefde personages zijn terug! Ze bevinden zich in nieuwe hilarische en gekke situaties in de klassieke combinaties in simpele, humoristische en visueel levendige verhalen.

Looney Tunes Cartoons is sinds 7 juni om 13:00 uur te zien op Boomerang.

loony tunes cartoons

Looney Tunes Giveaway

Looney Tunes samen

Ter promotie van deze leuke show heb ik een giveaway met een goody pakket dat ik weg mag geven. Een Looney Tunes pakket met daarin: een colouring set, koelkast magneten, een badge, een iron badge en een tas van Looney Tunes

Win: Looney Tunes pakket
Wanneer: 7 t/m 15 juni 2021
Hoe: Laat weten wie jouw favoriete Looney Tunes karakter is door een reactie achter te laten. Bekijk de disclaimer voor de voorwaarden.

Boomerang tv highlights 2021

Ken je de tv zender Boomerang tv al? Op deze zender zie je veel geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met gekende personages zoals Scooby-Doo, Mr Bean, Tom & Jerry, Wacky Races en de Looney Tunes, en nog meer animatievrienden en -tegenstanders uit gloednieuwe producties zoals Dorothy en de Tovenaar van Oz, Grizzy & the Lemmings, The Happos Family en Oddbods.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

11 gedachten over “Looney Tunes Cartoons van start op familiezender Boomerang

 • 15 juni 2021 om 20:16
  Permalink

  Mijn favoriere Looney Tunes karakter…. pfff zoveel keuzes, de een nog grappiger dan de ander. Maar ik denk dat ik toch voor Wile E. Coyote ga.

  Beantwoorden
 • 15 juni 2021 om 18:46
  Permalink

  Mijn favoriete Looney Tunes figuur zijn Tom en Jerry. Die twee kunnen niet met, maar zeker ook niet zonder elkaar.

  Beantwoorden
 • 15 juni 2021 om 10:06
  Permalink

  Ohhh wat leuk dat ze weer terug zijn!! Ik was altijd helemaal fan van Tweety en mijn dochter slaapt ook al heel lang met een Tweety knuffel 🙂

  Beantwoorden
 • 15 juni 2021 om 08:45
  Permalink

  Voor mij pure nostalgie voor mijn kinderen en kleinkinderen super die hebben het altijd bij oma gezien en vinden ze fantastisch zeker miep miep de coyote en tweety enfin eigenlijk alles, lekker lachen doe heel graag mee

  Beantwoorden
 • 14 juni 2021 om 21:27
  Permalink

  Mr. Bean is mijn grote favoriet, zó grappig!!
  Niet alleen in tekenfilm, maar vooral in het echt.
  Ik doe graag mee voor dit leuke goody pakket.
  Volg bloglovin en waag een kansje.

  Beantwoorden
  • 15 juni 2021 om 05:23
   Permalink

   Deze mama was vroeger gek op tweety verzamelde ook echt alles van tweety. Nu vind mijn dochtertje tweety ook heel erg leuk dus zou ze dit pakket zeker geweldig vinden

   Beantwoorden
 • 14 juni 2021 om 20:43
  Permalink

  Wat leuk!
  Doe héél graag mee voor m’n kleinkinderen.

  Beantwoorden
 • 14 juni 2021 om 18:58
  Permalink

  Zo leuk voor mijn kleindochters. Hier vinde de meiden tweety het leukst.

  Beantwoorden
 • 14 juni 2021 om 18:37
  Permalink

  Mijn favoriete looney tunes figuurtjes is tweety 🥰

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *