Wie verschoont de luiers, wie heeft er altijd diaper duty?

What's on mama's mind - DiaperDuty logoDeze winactie is afgelopen. Gefeliciteerd PapaMark jij mag de app testen.

Win: Een promocode om de DiaperDuty iPhone-app gratis te mogen downloaden.
Wanneer? Helaas deze winactie is afgelopen!
Hoe? Reageer waarom jij de promocode wilt winnen!

 

 

Wie verschoont bij jullie de meeste luiers? Ben jij voor jouw gevoel altijd aan de beurt? En denkt jouw partner daar precies zo over? Dan is deze winactie wel wat voor ullie, denk ik.

Afgelopen weekend werd ik namelijk gewezen op een leuke nieuwe app, genaamd DiaperDuty. Weet je even niet meer wie er aan de beurt is om de luier te verschonen? Pak je iPhone erbij en laat het DiaperDuty-rad beslissen! De app bevat leuke animaties en geluidseffecten.

Je kunt zelf kiezen of de verdeling eerlijk is of dat het volledig willekeurig is. De app houdt de stand bij, zodat je precies kunt zien hoeveel luiers ieder al heeft verschoond. Ben je wat meer een gokker en vind je het geen probleem als jij een “pechvogel” bent en dus ook werkelijk vaker aan de beurt bent. Of heb jij liever dat het helemaal eerlijk gebeurt? De keuze is aan jou met de DiaperDuty app.

Hoe werkt het?
What's on mama's mind - DiaperDuty screenshotWanneer je op “SPIN” drukt, gaat er in de app een baby draaien. Je hoort een tikkend geluid, tot de baby op één van de ouders stil komt te staan. Op dat moment klinkt er een schattig ‘scheetgeluidje’. De app bevat veel leuke spreuken waarvan er na het draaien aan het rad telkens één in beeld komt.
Je kunt zelf instellen of de keuze willekeurig of op basis van eerlijkheid plaatsvindt.

Laat weten waarom jij de app als één van de eerste wilt kunnen downloaden en dat ook nog eens kosteloos. Wie heeft er vanavond Diaper Duty?

 

Kun je niet wachten?
Download DiaperDuty voor iPhone (€ 0,99) : https://itunes.apple.com/nl/app/diaperduty/id984995269?mt=8

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

7 reacties op “Wie verschoont de luiers, wie heeft er altijd diaper duty?

  […] de winactie op mamas-mind.nl was onze website uitgekozen tot winnaar. Daarom bekeken wij de app en geven hier onze mening en […]

  Malou J.

  (30 mei 2015 - 11:37)

  haha doe mee!

  Auke

  (29 mei 2015 - 19:46)

  Met een tweede op komst lijkt me dit een perfecte app :-).
  We moeten maar eens kijken of we het doel van de eerste van de luiers af gaan redden, voordat de tweede er is. Anders is deze app nog nuttiger!

  Lisette V

  (25 mei 2015 - 12:04)

  Ziet er leuk uit, kijken of het manlief tegenvalt 😛

  Marije

  (25 mei 2015 - 12:03)

  Haha, lijkt me leuk! Ik doe mee.

  PapaMark

  (21 mei 2015 - 05:53)

  Meestal is het bij ons degene die het op dat moment het beste uitkomt. Maar wel een funny app om eens te proberen om te zien hoe he gaat reageren als je weer moet. Tot slot gaat het wel om je kind!

   mamasmind

   (21 mei 2015 - 07:34)

   Ja, precies. Hier ook, ik vind het niet eens vervelend. Misschien kun je de app gebruiken wie er aan de beurt is om stof te zuigen 😉 Daar heb ik veel minder plezier in! haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *