Luiertasje voor jonge hippe moeders

“Echt, is dat een zwangerschapsjurk?  Wat mooi. Ja in onze tijd mocht je er niet zo mee te koop lopen hoor, dat je zwanger was, toen droegen we soepjurken”. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik het assortiment zwangerschapskleding eigenlijk nog steeds erg matig vind. Ik heb er vast niet voldoende naar gezocht. Daarnaast heb ik ook nog veel van mijn eigen garderobe kunnen dragen. Maar het is kennelijk in elk geval een stuk beter dan vroeger. En dat geldt voor meer dingen;

What's on mama's mind - Pippelot luiertasje
Luiertasje Pippelot Design

Sinds kort kan ik ook al op straat pronken met de Pampers van onze kleine man. In mijn handtas heb ik een allerhandigst klein stoffentasje met een vrolijk dessin. Daarvan verwacht je niet dat ik er twee luiers en een pak billendoekjes uit kan toveren. Met een vriendin ga ik een kopje koffie drinken in de stad. Zoonlief gaat mee; mensen kijken vanaf het terras, dat vindt hij leuk en wij ook. Op tafel leg ik het tasje. Aan de lintjes hangt zijn speen. Direct gaat de blik van de jonge serveerster over het tasje. “Wat een leuk ding is dat!”.  “Dankjewel, dat is mijn luiertas”. “Huh?”, ze kijkt bedenkelijk. “Ja, voor de luiers van mijn zoontje”. “In dat tasje?” Ze lacht en lijkt me niet helemaal te geloven. Ze gaat naar het volgende tafeltje en kijkt nog een keer om. In gedachten heeft ze hem vast al gevuld met haar telefoon, make-up en portemonnee. Tsja wie zegt dat alles voor luiers groot en onhandig moet zijn. Heel makkelijk namelijk als je niet alle baby zooi wilt mee zeulen, maar wel schone billen wilt kunnen regelen voor je kleine hummeltje. We zijn een nieuwe generatie: jonge hippe moeders.

<strong>Ook zo’n leuk tasje hebben? </strong>
Sinds ik deze blog ben gestart ben ik ook aan het Twitteren geslagen. Daar heb ik heel veel creatieve ondernemers ontmoet. Er worden door ontzettend veel jonge ondernemers hele leuke dingen gemaakt. Jammer eigenlijk dat je hier niet veel meer van ziet, zonder dat je er naar op zoek gaat. Het zijn toch vaak de grote merken met hun grote budgeten die in de bladen en etalages staan.

Via Twitter kwam ik ook in aanraking met dit ontzettend handige en fraaie luiertasje. Eentje die je in je handtas kan stoppen of in kinderwagen kan leggen. Zo hoef je als je even weggaat niet je hele luiertas mee te nemen. De meiden van Pippelot gaan met de tijd mee en hebben een handig tasje gemaakt.

Bekijk hun site eens, ze hebben nog veel meer en het is allemaal “Made with love…” Bekijk de website hier: Pippelot Design

Opgestuurd artikel klein

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *