MyMepal lunchbox aanbieding

MyMepal trommel vera What's on mama's mind2MyMepal heeft een hele mooie aanbieding voor een schoolbeker en lunchbox midi campus combinatie. Die wil ik jullie graag even onder de aandacht brengen. Dus bij deze:
Met de actiecode HOME15S bestel je ze samen voor € 17,95 in plaats van € 24,95. Ook ik deed mee met de actie, die in elk geval nog loopt tot en met april.

Idee voor verjaardags- of kraamcadeau
Al een paar keer heb ik een lunchbox campus midi met geboortekaartje als kraam- of verjaardagscadeautje gemaakt. Voor mijn eigen kleine dametje had ik dat echter nog niet gedaan. Dat leek mij dus wel een goed idee. Van woord heb ik daad gemaakt en nu heeft zij haar eigen gepersonaliseerde drinkbeker en lunchtrommeltje.

Het resultaat is erg geslaagd. Het ziet er supermooi uit, ik ben blij verrast. En het wordt ook nog eens ontzettend snel geleverd. De service vind ervaar ik als fijn. Sowieso is het eenvoudig om het product samen te stellen en te bestellen. Ik kreeg slechts enkele uren na de bestelling al een mailtje dat het was verzonden. De volgende dag had ik ze in huis. Ik ben er heel blij mee. Het is iets wat dankzij de opdruk heel persoonlijk is en het zijn producten die je veel kan gebruiken.

MyMepal trommel vera What's on mama's mind2MyMepal
Voor wie MyMepal nog niet kent: MyMepal is ideaal als je leuke lunchitems wilt bestellen. Ze hebben heel mooie producten van, zoals de naam al zegt, Mepal. Je kunt via deze site je producten helemaal naar wens customizen. Zo maak je het perfecte cadeautje voor jouw peuter of kleuter of net als ik een prachtig kraamcadeau.

De aanbieding is heel leuk voor als je kleintje bijvoorbeeld net naar school gaat of naar het kinderdagverblijf. Maar ook als je op vakantie gaat of straks een keer picknicken als het weer mooi weer is. Reuze handig.

Hoe werkt het?
Het werk heel eenvoudig. Je kiest het product en ontwerpt hem verder zelf. Je kiest de kleuren die elk MyMepal Beker vera What's on mama's mind2onderdeel van de lunchtrommel of drinkbeker mogen hebben. Je plaatst een achtergrond of afbeelding. Waarbij je keuze hebt uit een heel boel afbeeldingen uit de rijk gevulde plaatjesbibliotheek van MyMepal of je upload een eigen afbeelding. Bijvoorbeeld een foto of geboortekaartje. Vervolgens kun je ook nog tekst toevoegen met een lettertype en kleur naar keuze uit het ontwerpmenu. Makkelijk zat.

Ik ben benieuwd of je ook zo’n leuk set gaat bestellen.

 

 

 

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *