LUX Botanicals Douchegel en Handzeep

’s Morgens wakker worden in de douche is veel fijner met een heerlijke douchegel, die behalve lekker ruikt ook nog eens goed is voor het milieu. Ik heb drie nieuwe producten geprobeerd; heerlijke exotische geuren van LUX Botanicals. Voorzien van huidverzorgende oliën van natuurlijke oorsprong zoals rozenbottel en abrikozen pitolie.

Heerlijke geuren, natuurlijke ingrediënten. Dat is LUX Botanicals in een notendop: een nieuwe betaalbare feelgood verzorgingslijn van
douchegel en handzeep, verrijkt met exotische bloemengeuren en voedende botanische oliën van natuurlijke oorsprong. Verzachtend voor de huid, een plezier voor de zintuigen.

Lux Botanicals

Lux botanicals douchegel

Hoewel we het natuurlijk heel belangrijk vinden dat we schoon worden in de douche en fris ruiken als we er onder uit komen, vinden we het tegenwoordig met zijn allen steeds belangrijker dat het de natuur niet schaadt. De formuleringen van de Lux Botanicals douchegel zijn samengesteld op basis van maar liefst 94% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Alle LUX Botanicals producten zijn bovendien vrij van kleurstoffen en dermatologisch getest. De flacon is daarnaast niet alleen mooi en daarmee een eye catcher in je badkamer, het is 100% recyclebaar. Goed voor jou en beter voor het milieu als je de flessen scheidt voor recycling.

LUX Botanicals zorgt voor een prachtige, zachte huid en een rustgevend gevoel. De badkamer geurt ook nog een tijdje heerlijk na, nadat je gedoucht hebt met deze douche oil. Ik heb ze alle drie geprobeerd, maar kan toch niet kiezen welke ik het lekkerst vindt. Ze hebben alle drie weer een andere fijne geur die ik lekker vind. De Cherry Blossom & Abricot oil vind ik wel de friste geur, dus misschien heb ik toch een favoriet, al gaat het nek aan nek.

LUX Botanicals douchegel & handzeep met tea tree olie

Lux botanicals douchegel

ZUIVEREND & VERKWIKKEND

Deze olie, verkregen van de bladeren van de theeboom, staat bekend om haar antibacteriële werking en huidverzachtende eigenschappen. Tea tree staat ook bekend als krachtige antioxidant om een gezonde huidconditie te bevorderen. De geur zorgt voor een verkwikkend gevoel.

LUX Botanicals douchegel & handzeep met rozenbottelolie

VERNIEUWEND & KALMEREND

De olie van de stevige rode rozenbottel wordt al eeuwen geprezen vanwege haar voedende eigenschappen: rozenbottel zit boordevol vitaminen en essentiële vetzuren. De zachte geur zorgt voor en kalmerend, ontspannen gevoel.

LUX Botanicals douchegel met abrikozenpitolie

STRALEND & ONTSPANNEND

De olie die uit de pitten van abrikozen gewonnen wordt, bevat een hoge concentratie vitamine E – één van de meest geliefde huidvitaminen. De olie staat bekend om haar verzachtende en voedende eigenschappen. Deze variant met Abrikozenpitolie zorgt voor een frisse en stralend uitziende huid. De subtiele zoete, nootachtige geur zorgt voor een rustig, relaxed gevoel.

LUX Botanicals Douchegel is verkrijgbaar bij Kruidvat & Etos. LUX Botanicals Handzeep is verkrijgbaar bij Kruidvat

Douchegel (consumentadviesprijs € 2,99/250 ml)
Handzeep (consumentadviesprijs € 2,99/400 ml)

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *