Maak jij een groen sprongetje?

Een groen sprongetje? Ja, wil jij wel wat beter letten op wat je eet en in huis haalt? De goede voornemens voor het nieuwe jaar komen er weer aan, dus misschien is het iets om te overwegen? Ik vind het wel wat. Vorig jaar stond meer beauty voor mama op het programma, wellicht dit jaar meer biologisch en duurzaam?

Duurzaam met zonnepanelen

Eigenlijk ben ik daar afgelopen jaar toch ook wel goed mee bezig geweest. Ze hebben we zonnepanelen laten plaatsen op ons huis. Dat is natuurlijk een mooie stap richting duurzaam leven. Ook is het niet verkeerd om je eten zorgvuldiger te selecteren of wie maakt jouw kleding? Ik las laatst het artikel weer over de kleding die Turkse fabrieken wordt gemaakt. Naaisters hadden hulpkreten in de kleding genaaid. Dat is toch afschuwelijk? Wat doe jij met deze informatie?

Biologische en duurzame producten voor het hele gezin

Ga je voor ecologische luiers of organische  of biologisch babykleding? Bij Greenjump vind je biologische babykleding en biologische kinderkleding. Organic babykleertjes en kinderkleertjes van biologisch katoen en wol. Ze verkopen biologische en gifvrije producten van meer dan 75 merken. Kortomg, biologische en duurzame producten voor het hele gezin, best wel de moeite waard om eens rond te kijken of daar wat voor jou tussen zit wat je kunt veranderen. Natuurlijk hoef je niet meteen je hele inkopen op de kop te gaan zetten, maar bekijk het eens.

brandweerauto

Houten en gerecycled speelgoed

Naast dat houten speelgoed sowieso heel erg mooi is, vind ik, is het vaak ook veel duurzamer dan al het plastic. Heb je binnenkort een babyshower of kraamfeest. Ga je naar een verjaardag of zoek je nog Sinterklaas cadeaus? Een houten helikopter of een brandweerauto van gerecycled materiaal is absoluut de moeite waard. Die laatst genoemde hebben wij ook en er wordt veel meegespeeld. Het is een grote brandweerauto die al heel wat heeft mogen doorstaan, dus tegen een stootje kan hij zeker.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *