Maak kennis met dé beautybehandeling van 2022

Ervaar een Nederlandse upgrade van de favoriete facial van Meghan Markle, Jennifer Lopez en Kate Moss. Maak kennis met dé beautybehandeling van 2022. The Buccal Hollywood Facial by LABAREAU van BLOY Institute word je beautyontdekking van 2022.

labareau the collection

Persbericht – Wereldsterren zijn al een tijdje op de hoogte van de kracht van een Buccal Facial. Deze gezichtsmassage waarbij spieren in de hals, decolleté, nek, gezicht en hoofd volledig manueel worden gemasseerd, is het best bewaarde beautygeheim in Hollywood. Tot nu. De Amsterdamse boutique kliniek BLOY Institute voert de behandeling ook uit, maar dan op een unieke wijze. De behandeling wordt gerealiseerd met de producten van het exclusieve, anti-aging merk LABAREAU. Zo heeft je huid niet alleen profijt van de techniek, maar ook van de luxeproducten.

Buccal Hollywood Facial: dé ontdekking van 2022

Buccal Hollywood Facial

Tijdens de 70 minuten durende Buccal Hollywood Facial van BLOY Institute worden de producten van LABAREAU met behulp van een zuurstofapparaat dieper de huid in gebracht. Dit geeft je huid een krachtige oxygen boost en creëert een mooie glow. De buccal massage is trending onder celebrities in Hollywood omdat het je gelaat vormt en je kaaklijn strakker maakt. Het bijzondere aan deze behandeling is dat je huid van binnenuit wordt gecontourd. Een Buccal Hollywood Facial vermindert daarnaast ook fijne lijnen en rimpels in het gezicht, hals en rondom de neus- en lippenplooi.

De unieke samensmelting met LABAREAU

De luxe anti-aging producten van LABAREAU zorgen voor een vermindering van rimpels en fijne lijntjes, evenals kleinere poriën. De huid zal er gladder, voller en steviger uitzien én aanvoelen. Die belofte maakt het luxe skincare merk waar door de toevoeging van de meest hoogwaardige kwaliteit collageen én een nieuwe en technologie. Deze is geformuleerd met krachtige, hoog geconcentreerde ingrediënten die de huid verjongen en de eigen anti-aging capaciteiten van de huid stimuleren. Door deze hoogstaande producten te combineren met dé gezichtsbehandeling van dit moment, ben je gegarandeerd van een treatment op het hoogste niveau. Kortom: The Buccal Hollywood Facial by LABAREAU van BLOY Institute word je beautyontdekking van 2022.

Naast de Buccal Hollywood facial by LABAREAU, heb je ook de keuze uit The Signature Facial of The Depuff & Lift Facial. Tijdens deze facials wordt er ook gewerkt met de luxeproducten van LABAREAU. De innovatieve producten zijn klinisch bewezen en uitgebreid onderzocht.

Over LABAREAU

LABAREAU is opgericht door entrepreneur en skin expert Lindsay van der Looij. De Nederlandse beautyondernemer is founder van de boutique kliniek BLOY Institute in Amsterdam Oud-Zuid (voorheen KNAP Skincare). Naast het runnen van haar bedrijven, behandelden ze jarenlang zelf ook klanten. Na meer dan 18 jaar ervaring met verschillende huidtypes, huidaandoeningen en huidverzorgingsproducten, besloot Lindsay een anti-aging merk te ontwikkelen die volgens haars inziens ontbrak in het wereldwijde huidverzorgingsassortiment. Haar missie is om de wereld de meest exclusieve, krachtigste anti-aging huidverzorgingsproducten te bieden, die bestaan uit een zeer hoge concentratie van (actieve) ingrediënten en de beste kwaliteit van zorgvuldig geselecteerde extracten. Om dat te realiseren, bundelde ze haar krachten met een zeer gerespecteerd team van wetenschappers en biochemici. Met LABAREAU brengt de skincare guru het beste van twee werelden samen: de kracht van praktijkervaring, dat wordt ondersteund door de wetenschap.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *